De Kleinste Stap in de Goede Richting kan Eindigen als de Grootste Stap van Ons Leven

 

Het leven is zo onvoorspelbaar en onberekenbaar dat het onbegrenst is en dat iedere stap die we maken anders kan uitvallen dan we ons hadden voorgestelt.
Maar we weten allemaal dat als we niks doen en geen dingen ondernemen we ook nooit resultaten zullen krijgen met iets.
We ons leven nooit kunnen verbeteren en dat er alleen maar verslechtering zal ontstaan want stilstaan is een achterstand op de toekomst.
Dus we moeten wel degelijk stappen ondernemen om onze status een oppepper te geven.
Iedereen ziet alles altijd graag groot en hebben dan ook grote verwachtingen van uitgebreide plannen en dat kan dan ook wel eens groots tegenvallen.
En vaak kan de kleinste stap maar dan wel gelijk in de goede richting grote wonderen verrichten en de beste uitkomsten als gevolg hebben.
Hebben er geen al te beste verwachtingen van maar door de interesse die het opwekt bij anderen en de juiste mensen er in te betrekken heeft het een enorm effect op de efficiëntie van het product.
Een gat in de markt die aanslaat als een bom op anderen die er een groot profijt van inzien en het massaal aanschaffen waardoor het een groot succes word.
Waardoor deze kleine stap niet eindigt en maar door blijft lopen in de goede richting voor de verbetering van ons leven.

 

Het allerbeste toegewenst en een goede gezondheid.
Auteur Jan Jansen

http://gedichten.easybranches.com/de-kleinste-stap-in-de-goede-richting-kan-eindigen-als-de-grootste-stap-van-ons-leven.html

Lees Meer Gedichten…….   #gedichten #poetry #gedicht #verhaal #verhalen #poëzie

 

 

Dagelijkse Gedichten en Verhalen -  De Kleinste Stap in de Goede Richting kan Eindigen als de Grootste Stap van Ons Leven

About Jan Jansen (1796 Posts)

geloofd in de kracht van verhalen om personen hun leven te veranderen. Hij heeft altijd Social Media gebruikt om verbinding te maken met interessante mensen over de hele wereld, Hij voegde er fotografie aan toe en gedichten als zijn arsenaal voor het delen en verbindingen in de digitale wereld. Hij schrijft hoe hij denkt en plaatst dit samen met een foto in de vorm van een gedicht of een verhaal in Gedichten.easybranches.com/ en werkt aan Social Media Network Building op EasyBranches.net U kunt hem vinden op en Twitter. Met dank aan onze Team Leider van Easy Branches Team. View all posts → by Jan Jansen