De Kracht die we Morgen Hebben Komt van Onze Moed om de Angst van Vandaag te Overwinnen

 

Ervaringen en ondervindingen geven ons de gelegenheid om kennis te maken met de mooie en onaangename momenten in het leven.
Als we thuis blijven of op dezelfde plaats zullen we niet veel meemaken en kunnen een rustig verblijf hebben, totdat er iets ernstigs gebeurd waar we geen raad mee weten.
Daarom is het niet onverstandig om een gevarieerd leven te leiden waar veel dingen gebeuren die ons kunnen leren hoe daarmee om te gaan.
En dat hoeven geen extreme dingen te zijn dat kan al met wandelen in het bos of rond fietsen waar we wonen.
Ieder mens heeft bepaalde angsten en om die te overwinnen moeten we daarmee in aanraking komen als we onze angst daarvoor willen overmeesteren.
Dit is voor een ieder van ons even moeilijk en voor onszelf onwaarschijnlijk door de bezorgdheid en het benauwende gevoel wat we hebben uit bangigheid en nervositeit.
De meesten willen daar niet mee geconfronteerd worden en bij een onverwachte ontmoeting breekt er paniek uit, wat overspanning kan veroorzaken.
Een verwarring en beklemdheid is dan het gevolg door de momentopname van het voorval wat een ergere vrees en fobie kan veroorzaken met ontsteltenis van opwinding.
Veel belevenissen en avonturen geven ons de kans om spelenderwijs overal kenvermogen van te vergaren wat helpdocumentatie verzameld voor het gevoel.
Dan kunnen we geleidelijk onze angstgevoelens verminderen doordat we ondervinden dat het in onze gedachten meer overdreven is dan in de werkelijkheid.
En de angst die we vandaag overwinnen geeft ons de moed om die morgen uit te breiden met meer kracht om onze angstvalligheid meester te zijn.

 

Het allerbeste toegewenst en een goede gezondheid.
Auteur Jan Jansen

http://gedichten.easybranches.com/de-kracht-die-we-morgen-hebben-komt-van-onze-moed-om-de-angst-van-vandaag-te-overwinnen.html

Lees Meer Gedichten…….
#gedichten #poetry #gedicht  #verhaal #verhalen #poëzie #vrede
#easybranches #janjansen

 

 

Dagelijkse Gedichten en Verhalen - De Kracht die we Morgen Hebben Komt van Onze Moed om de Angst van Vandaag te Overwinnen

About Jan Jansen (1796 Posts)

geloofd in de kracht van verhalen om personen hun leven te veranderen. Hij heeft altijd Social Media gebruikt om verbinding te maken met interessante mensen over de hele wereld, Hij voegde er fotografie aan toe en gedichten als zijn arsenaal voor het delen en verbindingen in de digitale wereld. Hij schrijft hoe hij denkt en plaatst dit samen met een foto in de vorm van een gedicht of een verhaal in Gedichten.easybranches.com/ en werkt aan Social Media Network Building op EasyBranches.net U kunt hem vinden op en Twitter. Met dank aan onze Team Leider van Easy Branches Team. View all posts → by Jan Jansen