De Krachten zijn Onovertroffen als we Allemaal worden Samen Geplakt in een Bundel

 

Tijd is kostbaar en als het passeert zijn we het verloren, dus is het beter om het goed en verstandig te besteden, zodat we er plezier aan beleven of beter van worden.
Dat is iets wat we toch allemaal willen?
De tijd moet niet zomaar verloren gaan zonder dat we er van genoten hebben, dat zou zinloos en ondoordacht zijn.
Een ieder vind zijn eigen behoeftes en die zijn ook voor ons allemaal verschillend, het is maar net wat we willen en waar zijn we tevreden mee.
Single is maar alleen en zal veel dingen beperken maar als we gelukkig en tevreden zijn is dat een goede keuze.
In een groepsverband samenwerken geeft vaak meer divertissement en kan ook meer mogelijkheden scheppen in ons leven door het ontmoeten van meerdere contacten.
Met meerdere kennis en wijsheid tezamen die we dan kunnen bundelen en zo meer kansen creëeren voor een betere toekomst.
Hoe meer relaties we hebben des te meer inhoud heeft ons leven door de vriendschappen en wederzijdse belangen en belangstelling.
Een samenwerkingsverband gecombineerd met een vriendschap is iets geniaalst door de gezamenlijke belangen en zorg voor elkaar en familie.
De kracht die daaruit voortvloeit is onovertroffen en niet meer beperkt door de verschillende zinsverbanden en bewust zijn van de verschillende kundigheden.
Zoals ook meerdere handen en hersens uitgebreidere volumes zullen kunnen behalen waar een ieder zijn voordelen van heeft en het humeur opfrist.
Er zijn talloze voorbeelden te noemen waar een organisatie met teamwork de overhand heeft.
Samenwerking als een georganiseerde werkgroep geeft een onovertroffen kracht waar menigeen nog wat van kan leren dat vriendschap en eerlijkheid de drijfveer is van volume en onovertroffen is.
En als we allemaal samen kunnen worden gebundeld, zal de kracht die gegenereerd word onovertroffen zijn.

 

Het allerbeste toegewenst en een goede gezondheid.
Auteur Jan Jansen

http://gedichten.easybranches.com/de-krachten-zijn-onovertroffen-als-we-allemaal-worden-samen-geplakt-in-een-bundel.html

Lees Meer Gedichten…….
#gedichten #poetry #gedicht  #verhaal #verhalen #poëzie
#easybranches #janjansen

 

 

Dagelijkse Gedichten en Verhalen - De Krachten zijn Onovertroffen als we Allemaal worden Samen Geplakt in een Bundel

About Jan Jansen (1796 Posts)

geloofd in de kracht van verhalen om personen hun leven te veranderen. Hij heeft altijd Social Media gebruikt om verbinding te maken met interessante mensen over de hele wereld, Hij voegde er fotografie aan toe en gedichten als zijn arsenaal voor het delen en verbindingen in de digitale wereld. Hij schrijft hoe hij denkt en plaatst dit samen met een foto in de vorm van een gedicht of een verhaal in Gedichten.easybranches.com/ en werkt aan Social Media Network Building op EasyBranches.net U kunt hem vinden op en Twitter. Met dank aan onze Team Leider van Easy Branches Team. View all posts → by Jan Jansen