De Liefde tussen een Ouder en hun kind is voor Eeuwig.

 

Het is wonderbaarlijk hoe wij geboren worden en dat de pijn die onze Moeder heeft geleden snel om gezet word in liefde met een glimlach van onze Vader.
Waarna er een liefdes band ontstaat die nooit meer over zal gaan en alleen maar hechter word.
De verantwoordelijkheid die onze ouders dan hebben is heel erg groot en geen gemakkelijke taak om ons in de goede banen te leiden tot een leven met respectvolle normen en waarden.
Dat onze ouders weer een gevoel van veiligheid geeft als wij hun wijze raad opvolgen.
Waarna hun met trots kunnen toe zien op ons fijne karakter en goede manieren.
Want wees lief voor elkaar dan is iedereen blij en tevreden waardoor er meer liefde en een vreugdevolle sterke band ontstaat.
De vrede in een gezin is erg belangrijk en word door onze ouders ons geleerd om iedere aanpassing of uitbarsting met begrip te corrigeren.
Communicatie is een van de belangrijkste onderwerpen in een gezin waardoor er harmonie ontstaat met eenheid die omgezet word in liefde.
Waarmee er een eindeloze liefde is tussen ouders en kinderen die altijd weten dat er een luisterend oor is als er iets is waar ze mee geconfronteerd worden in het leven.
Zo hebben onze ouders hun doel bereikt om ons die basis mee te geven zodat wij die weer kunnen overbrengen op onze eigen kinderen of familie leden in de toekomst.
Ons woord word door iedereen gerespecteerd en zal met liefde worden beantwoord.
En door deze gevoelens van waardering met respect tussen ouders en kind zal er een eeuwige liefde zijn.

 

Het allerbeste toegewenst en een goede gezondheid.
Auteur Jan Jansen

http://gedichten.easybranches.com/de-liefde-tussen-een-ouder-en-hun-kind-is-voor-eeuwig.html

Lees Meer Gedichten…….   #gedichten #poetry #gedicht #verhaal #verhalen #poëzie

 

 

Dagelijkse Gedichten en Verhalen - De Liefde tussen een Ouder en hun Kind is voor Eeuwig

About Jan Jansen (1796 Posts)

geloofd in de kracht van verhalen om personen hun leven te veranderen. Hij heeft altijd Social Media gebruikt om verbinding te maken met interessante mensen over de hele wereld, Hij voegde er fotografie aan toe en gedichten als zijn arsenaal voor het delen en verbindingen in de digitale wereld. Hij schrijft hoe hij denkt en plaatst dit samen met een foto in de vorm van een gedicht of een verhaal in Gedichten.easybranches.com/ en werkt aan Social Media Network Building op EasyBranches.net U kunt hem vinden op en Twitter. Met dank aan onze Team Leider van Easy Branches Team. View all posts → by Jan Jansen