De Mens is van Vlees en Bloed

 

Wij kunnen veel meer met ons lichaam dan we zelf kunnen bedenken er moet alleen overvloedig voor getraint en geoefend worden.
Voor een volledige ontwikkeling van het lichaam daarvoor moeten wij gezond zijn en geen lichamelijke gebreken hebben.
En zoveel trainen dat wij over een goede conditie beschikken.
Het is helaas niet voor iedereen mogelijk maar er zijn altijd gedeeltes of aanpassingen mogelijk als een persoon dat zelf wil.
Natuurlijk moeten we niet al te oud zijn om daarmee te beginnen maar onze leeftijd maakt eigenlijk niet uit we moeten alleen persoonlijke discipline hebben.
Als wij over al deze dingen beschikken en kern gezond zijn.
Kunnen we alles leren, wat mogelijk is om met ons eigen lichaam te doen veelvuldige repetitie van de oefening is daarvoor vereist.
Voor een ieder is er natuurlijk een ander tijdslimiet aan verbonden, alles is afhankelijk van vrijetijd voor de nodige lichaamsbeweging.
Want de één leert gemakkelijk en de ander heeft meer tijd nodig voor de exercities.
Onze spierontwikkeling is ook bij iedereen anders en nodig voor de opbouw van het lichaam.
Want zonder de implementatie ven meerdere spierengroepen en souplesse wordt het moeilijk om het trainen te kunnen voortzetten met de verwachte resultaten.
Maar met een goede mentaliteit en doorzettingsvermogen kunnen wij het allemaal leren in der tijd.
Het zal niet vanzelf gaan en het wordt ook veel afzien met vermoeide periodes maar er is een mogelijkheid voor ons allen.
Het zal ook helpen bij onze zelfverzekerd en dat zal elke persoon de verdiende steun geven.

Iedere overwinning tegenover onszelf geeft trots en meer zelfrespect waardoor verbetering in onze levensontwikkeling zegeviert.
Als onze gesteldheid goed is met een vriendelijk en respecterend karakter zal iedere persoon ons graag verwelkomen als een vriend.

 

Het allerbeste toegewenst en een goede gezondheid

Met Vriendelijke Groeten
auteur Jan Jansen

Lees Meer Gedichten…….
English Version
klik hier voor mijn APP
@auteurjanjansen

 

De Mens is van Vlees en Bloed

De Mens is van Vlees en Bloed – auteur jan jansen

About Jan Jansen (1796 Posts)

geloofd in de kracht van verhalen om personen hun leven te veranderen. Hij heeft altijd Social Media gebruikt om verbinding te maken met interessante mensen over de hele wereld, Hij voegde er fotografie aan toe en gedichten als zijn arsenaal voor het delen en verbindingen in de digitale wereld. Hij schrijft hoe hij denkt en plaatst dit samen met een foto in de vorm van een gedicht of een verhaal in Gedichten.easybranches.com/ en werkt aan Social Media Network Building op EasyBranches.net U kunt hem vinden op en Twitter. Met dank aan onze Team Leider van Easy Branches Team. View all posts → by Jan Jansen