De Mogelijkheid om de Pijn te Verduren geeft Ons Moed om te Leven met Trots

 

Zelfverzekerd zijn in het leven is erg belangrijk wijzelf zijn de enige waar we altijd op kunnen rekenen en bouwen, verlies nooit het vertrouwen in onszelf.
We moeten in ons achterhoofd houden dat er niets is dat ons kan verslaan, zelfs als we de ergste pijn moeten doorstaan, want de tijd zal alles genezen.
Iedereen krijgt te kampen met fysieke of mentale pijnen in zijn leven, de kracht is om daar geestelijk op voorbereid te zijn en onszelf moed in te spreken dat we het gaan overwinnen en er positief mee omgaan.
Het zal geen plezierige periode in ons leven zijn maar door het pessimistisch op te vatten zullen we het alleen maar verergeren, want op dat moment zal dat ook niks veranderen.
Beter is om het te accepteren en er het beste van te hopen maar toch ervan overtuigd zijn dat we ons eigen hier doorheen gaan slaan als een winnaar.
Verdriet en pijn zullen we moeten verdragen om dat het continu aanwezig is en soms zal het blijvend zijn voor het gehele leven.
Besef dat dan ook in onze gedachten dat er niks is dat het kan veranderen alleen wijzelf kunnen een hoopgevende denkwijze creëren met positieve vooruitzichten.
We moeten ons realiseren dat liefde en pijn samen gaan en dat we van onszelf moeten houden om dat te kunnen verduren.
Zelfkennis en daar vertrouwen mee hebben zal ons steunen in deze tijden die moeilijk te overkomen zijn door hartenleed en pijn.
Het gevoel van verslagenheid zal in ons opkomen maar onze mentale personaliteit met een sterke ruggengraat zal dat niet toestaan en zal ons influisteren dat wij onverslaanbaar zijn.
Dat geeft ons het temperament en de moed voor een mogelijkheid om de pijn te verduren en verder te leven met de identiteit van trots.

 

Het allerbeste toegewenst en een goede gezondheid.
Auteur Jan Jansen

http://gedichten.easybranches.com/de-mogelijkheid-om-de-pijn-te-verduren-geeft-ons-moed-om-te-leven-met-trots.html

Lees Meer Gedichten…….
#gedichten #poetry #gedicht  #verhaal #verhalen #poëzie
#easybranches #janjansen

 

 

Dagelijkse Gedichten en Verhalen - De Mogelijkheid om de Pijn te Verduren geeft Ons Moed om te Leven met Trots

About Jan Jansen (1796 Posts)

geloofd in de kracht van verhalen om personen hun leven te veranderen. Hij heeft altijd Social Media gebruikt om verbinding te maken met interessante mensen over de hele wereld, Hij voegde er fotografie aan toe en gedichten als zijn arsenaal voor het delen en verbindingen in de digitale wereld. Hij schrijft hoe hij denkt en plaatst dit samen met een foto in de vorm van een gedicht of een verhaal in Gedichten.easybranches.com/ en werkt aan Social Media Network Building op EasyBranches.net U kunt hem vinden op en Twitter. Met dank aan onze Team Leider van Easy Branches Team. View all posts → by Jan Jansen