Natuur mooi is het om ervan te genieten

Natuur er naar kijken kunnen je gevoelens beinvloeden.

Natuur alle kleuren en zijn Praal

Uren kunnen we er aan besteden hoe mooi en wonderbaarlijk het is.

Maar aan die Wonderbaarlijke kant zit ook een andere kant en die is juist het tegen overgestelde van al het mooie wat onze ogen zien en ons Lichaam in ademt.

De Natuur heeft meer harde als zachte kanten.

Het is Geven en nemen in het Leven

In de Natuur is het een Leven Nemen om te Over leven.

Ook de Mensen hebben de natuur nodig om te Overleven ” Bomen ” geven zuurstof en ” Water ” geeft Zout en is nodig om de dranken die ons lichaam nodig heeft te produceren en er zijn nog meerdere voorbeelden .

Maar beetje bij beetje zijn we ons eigen bestaan aan het afbreken met het vervuilen van en vernietigen van Moeder der natuur.

Een voorbeeld is het verwekken van Energie de vervuiling die daarvan afkomt en in ons drink water terecht komt is enorm.
De Bomen omhakken die vervuilde lucht omzetten in zuiver zuurstof om plaats te maken voor vervuilde Fabrieken en Projecten. 

Omdat we nu in een tijd Leven dat Geld een Grotere Rol Speelt dan het beschermen van onze nakomelingen.

Wees zuinig met onze Natuur.

Het aller beste toegewenst en een goede gezondheid
Auteur Jan Jansen

About Jan Jansen (1796 Posts)

geloofd in de kracht van verhalen om personen hun leven te veranderen. Hij heeft altijd Social Media gebruikt om verbinding te maken met interessante mensen over de hele wereld, Hij voegde er fotografie aan toe en gedichten als zijn arsenaal voor het delen en verbindingen in de digitale wereld. Hij schrijft hoe hij denkt en plaatst dit samen met een foto in de vorm van een gedicht of een verhaal in Gedichten.easybranches.com/ en werkt aan Social Media Network Building op EasyBranches.net U kunt hem vinden op en Twitter. Met dank aan onze Team Leider van Easy Branches Team. View all posts → by Jan Jansen