De Regels van de Natuur is dat het Water Stroomafwaarts Loopt, maar Mensen moeten Alleen Voorwaarts Proberen te Bewegen

 

In onze gedachtenwereld is er maar één streven en richting dat is succesvol voorwaarts gaan in alles wat wij doen zal dat het uitgaanspunt zijn, dat het niet altijd mogelijk is, word onze ervaring.
Niemand wil falen in zijn leven en we hopen allemaal op het beste maar met alleen hoop gaan we dat niet redden er moet een beetje geluk zijn en hard aan gewerkt worden om dat te bereiken.
Een ieder weet ook dat in een berg natuur landschap bergafwaarts gaan makkelijker is dan er tegenop klimmen en het zal veel vermoeiender zijn.
Dus weten we wat ons te wachten staat als we een verbeteringspunt in onze gedachten hebben en daar ons doen en laten mee willen verbeteren tot een succes.
Hopende dat het dan ook zo verloopt als dat het water stroomafwaarts loopt zonder problemen maar we zullen soms waarschijnlijk moeten ervaren dat we tegen de stroom in moeten zwemmen en daar dan mee moeten zien te overleven.
Dat maakt het wel spannender voor onszelf, omdat wij graag willen presteren met hetgeen we in onze gedachten hebben.
Onze menselijke eigenschap is nu eenmaal dat wij alleen maar opwaarts willen gaan en er moeilijkheden mee hebben als het anders is.
Deze natuurlijke karaktertrek is een perfecte kwaliteit om die te bezitten en zal aspiraties geven voor inspanningen met een doelstelling.
Het objectief zal voor een ieder verschillend zijn zoals voor sommigen ook het startpunt  maar het doelwit is voor eenieder hetzelfde en dat is werken aan een succesvolle formule met een toekomstperspectieven doelstelling.
Laten we het water in de bergen maar niet volgen dat gaat alleen maar stroomafwaarts, wij moeten de tendentie bewerkstelligen dat we alleen maar voorwaarts bewegen in het leven.

 

Het allerbeste toegewenst en een goede gezondheid.
Auteur Jan Jansen

http://gedichten.easybranches.com/de-regels-van-de-natuur-is-dat-het-water-stroomafwaarts-loopt-maar-mensen-moeten-alleen-voorwaarts-proberen-te-bewegen.html

Lees Meer Gedichten…….
#gedichten #poetry #gedicht  #verhaal #verhalen #poëzie #vrede
#easybranches #janjansen

 

 

Dagelijkse Gedichten en Verhalen - De Regels van de Natuur is dat het Water Stroomafwaarts Loopt, maar Mensen moeten Alleen Voorwaarts Proberen te Bewegen

About Jan Jansen (1796 Posts)

geloofd in de kracht van verhalen om personen hun leven te veranderen. Hij heeft altijd Social Media gebruikt om verbinding te maken met interessante mensen over de hele wereld, Hij voegde er fotografie aan toe en gedichten als zijn arsenaal voor het delen en verbindingen in de digitale wereld. Hij schrijft hoe hij denkt en plaatst dit samen met een foto in de vorm van een gedicht of een verhaal in Gedichten.easybranches.com/ en werkt aan Social Media Network Building op EasyBranches.net U kunt hem vinden op en Twitter. Met dank aan onze Team Leider van Easy Branches Team. View all posts → by Jan Jansen