De Rijpe Vrucht behoord Altijd tot Degenen met het Meeste Geduld

 

Hoe slechter de economie hoe ongeduldiger de mensen worden, want er zijn onkosten die niet kunnen worden betaalt of afgelost.
Dat brengt personen tot wandaden en overhaaste beslissingen waar de overheid en natuur het niet mee eens is.
Iets georganiseerd en met een plan doen werp altijd zijn vruchten af als we alles kunnen volbrengen tot aan het einde.
Diegenen die dat geduld niet kunnen opbrengen zullen “van de koude kermis thuis komen” want een plan wat niet word afgewerkt zal geen resultaten boeken.
Iedere strategische planning die eerder wordt beëindigd zal een verlies factor hebben mits dat het concept eerder word door verkocht aan een potentiële koper.
Iets wat we honderd procent kunnen beëindigen zal het meest winstgevend zijn en zal meer voldoening geven voor meerdere partijen, kwaliteiten kunnen dan worden gegarandeerd en zijn controleerbaar voor iedereen.
Opzienbarend zal dan het eindresultaat getoond kunnen worden aan het zien bare oog van geïnteresseerden die daar dan hun volledige mening over kunnen uiten.
Het spreekwoord “geduld is een schone zaak” zal dan zijn overwinningskansen tonen met resultaten waar niemand iets aan hoeft toe te voegen, want dat is het eindresultaat.
Geduld overwint alles is een Chinese Spreekwoord en als we naar hun economie kijken kunnen we daar wel in geloven.
Dus als we rijpe vruchten willen eten zullen we het geduld moeten kunnen opbrengen om te wachten dat ze rijp zijn om te plukken.

 

Het allerbeste toegewenst en een goede gezondheid.
Auteur Jan Jansen

http://gedichten.easybranches.com/de-rijpe-vrucht-behoord-altijd-tot-degenen-met-het-meeste-geduld.html

Lees Meer Gedichten…….
#gedichten #poetry #gedicht  #verhaal #verhalen #poëzie
#easybranches #janjansen

 

 

Dagelijkse Gedichten en Verhalen - De Rijpe Vrucht behoord Altijd tot Degenen met het Meeste Geduld

About Jan Jansen (1796 Posts)

geloofd in de kracht van verhalen om personen hun leven te veranderen. Hij heeft altijd Social Media gebruikt om verbinding te maken met interessante mensen over de hele wereld, Hij voegde er fotografie aan toe en gedichten als zijn arsenaal voor het delen en verbindingen in de digitale wereld. Hij schrijft hoe hij denkt en plaatst dit samen met een foto in de vorm van een gedicht of een verhaal in Gedichten.easybranches.com/ en werkt aan Social Media Network Building op EasyBranches.net U kunt hem vinden op en Twitter. Met dank aan onze Team Leider van Easy Branches Team. View all posts → by Jan Jansen