De Strijd die we Vandaag krijgen Geeft ons de Kracht om te Leven voor Morgen

 

Toen we klein waren was alles zo gemakkelijk en ontspannen, we hadden geen zorgen en onze ouders waren diegenen die voor ons streden als de besten om ons alles te geven wat hun tekort waren gekomen, zelfs in die tijd als ze worstelen met een financiële crisis.
Maar nu is alles anders en hebben we onze eigen verantwoordelijkheden en zorgen, strijden om te overleven en proberen aan alle verplichtingen met regels te voldoen.
Er is veel concurrentie en velen hebben geen werk dus als we alles goed geregeld hebben voor een standvastig inkomen hebben we een garantie opgebouwd voor morgen.
Regelmaat in ons leven is een belangrijke factor, want onzekerheid kan onrust veroorzaken en is een zwakte voor onze gesteldheid die ons kan stoppen om succesvol te zijn.
En soms kan deze regelmatige levensstijl ons ook niet bevredigen en zijn we niet tevreden met hetgeen waar we mee bezig zijn en bevalt de regelmaat niet.
Zo’n dag of zulke dagen, weken, maanden, jaren zijn zeer vermoeiend en moeten we strijdlustig zijn om die te overwinnen voor een beter morgen.
Iedere dag maar weer worden we geconfronteerd met dingen te doen tegen onze zin in maar we hebben soms geen keuze en moeten wachten op een goede kans.
Omdat het leven nu eenmaal niet is gebaseerd op alleen maar vandaag, want dan was het makkelijk als er eenvoudigweg geen morgen was.
Helaas is het juist dat de strijd die we vandaag leveren ons een beter morgen kan geven, dus hoe meer we vandaag ons best doen hoe meer verbetert het morgen kan zijn.
Geef deze strijd nooit op hoe moeilijk het soms ook kan zijn, want dit kan een bepaling zijn van onze volledige levensloop.
Laat deze strijd ons de kracht geven om morgen een verbetering te zien in onze toekomstmogelijkheden.

 

Het allerbeste toegewenst en een goede gezondheid.
Auteur Jan Jansen

http://gedichten.easybranches.com/de-strijd-die-we-vandaag-krijgen-geeft-ons-de-kracht-om-te-leven-voor-morgen.html

Lees Meer Gedichten…….
#gedichten #poetry #gedicht  #verhaal #verhalen #poëzie
#easybranches #janjansen

 

 

Dagelijkse Gedichten en Verhalen - De Strijd die we Vandaag krijgen Geeft ons de Kracht om te Leven voor Morgen

About Jan Jansen (1796 Posts)

geloofd in de kracht van verhalen om personen hun leven te veranderen. Hij heeft altijd Social Media gebruikt om verbinding te maken met interessante mensen over de hele wereld, Hij voegde er fotografie aan toe en gedichten als zijn arsenaal voor het delen en verbindingen in de digitale wereld. Hij schrijft hoe hij denkt en plaatst dit samen met een foto in de vorm van een gedicht of een verhaal in Gedichten.easybranches.com/ en werkt aan Social Media Network Building op EasyBranches.net U kunt hem vinden op en Twitter. Met dank aan onze Team Leider van Easy Branches Team. View all posts → by Jan Jansen