De Toekomst Behoort aan Diegenen die Sterk Geloven in Hun Dromen

 

We weten het allemaal maar niet iedereen wil er over vertellen dat wij op een bepaalde manier altijd dromen hebben over onze toekomst.
Natuurlijk kan niemand de toekomst voor 100% voorspellen, maar we kunnen er ons wel een voorstelling van maken in een droom.
Kunnen er ruimdenkend over zijn en onszelf dingen inbeelden van hoe we het graag zouden willen hebben in ons verdere leven.
Maar voor diegenen die alleen maar blijven dromen en geen actie ondernemen, zal hun fantasie alleen maar toenemen en zullen daden uitblijven.
Als we in onze droom geloven moeten we ook niet aarzelen en hem proberen waarheid te maken en ermee starten en zo onze angsten overwinnen.
We kunnen niet positief leven met een negatieve gedachten dus dan is het tijd om aan onze droom te beginnen met volle moed.
Bereid alles goed voor en neem er de tijd voor, want waardevolle dingen zijn altijd het wachten waard en een levensdroom is dan onze toekomst geworden.
Het moment dat we er eenmaal aan beginnen om onze droom werkelijkheid te laten worden moeten we er gewoon voor blijven strijden.
Blijven geloven in onszelf en de droom zal ons achteraf een geweldig gevoel geven als wij onze missie hebben volbracht door het werkelijkheid te laten worden.
Twijfel geen minuut en leer van het verleden, leef vandaag en het beste hopen voor morgen.

 

Het allerbeste toegewenst en een goede gezondheid.
Auteur Jan Jansen

http://gedichten.easybranches.com/de-toekomst-behoort-aan-diegenen-die-sterk-geloven-hun-dromen.html

Lees Meer Gedichten…….
#gedichten #poetry #gedicht  #verhaal #verhalen #poëzie
#easybranches #janjansen

 

 

Dagelijkse Gedichten en Verhalen - De Toekomst Behoort aan Diegenen die Sterk Geloven in Hun Dromen

About Jan Jansen (1796 Posts)

geloofd in de kracht van verhalen om personen hun leven te veranderen. Hij heeft altijd Social Media gebruikt om verbinding te maken met interessante mensen over de hele wereld, Hij voegde er fotografie aan toe en gedichten als zijn arsenaal voor het delen en verbindingen in de digitale wereld. Hij schrijft hoe hij denkt en plaatst dit samen met een foto in de vorm van een gedicht of een verhaal in Gedichten.easybranches.com/ en werkt aan Social Media Network Building op EasyBranches.net U kunt hem vinden op en Twitter. Met dank aan onze Team Leider van Easy Branches Team. View all posts → by Jan Jansen