De toekomst behoort aan hen die geloven in hun dromen

 

Dromen kan een mooi onderdeel zijn in ons leven en een goede droom kan ons op een geweldig idee brengen.

Het kan onze toekomst en van onze nakomelingen bepalen als wij met de droom iets doen.
Niet de droom vertellen aan anderen en hun daar over te laten denken, beter is om het zelf waar te maken en het zo aanpassen dat het profijt gaat opleveren.
Erin geloven dat jij het kunt om hetgene wat jij wilt bereiken en waar jij over droomt in je leven zodat het ook werkelijkheid kan worden.
Zodat jij daarna weer een andere droom kan nastreven en laten uitkomen.
Personen die alleen maar dromen over dingen die ze graag willen hebben of doen in de werkelijkheid en daar niks meedoen zullen altijd op het zelfde niveau blijven.
Kunnen nooit dat bereiken omdat ze geen aktie nemen nadat ze een goed idee hebben.
Nooit denken dat jij niet de persoon bent om deze droom te kunnen uitvoeren, er is altijd een goede manier om oplossingen te vinden.
Houd in Uw gedachten en geloof altijd in jezelf en heb dat zelfvertrouwen om een droom uit te voeren tot het voltooid is met een resultaat.
Geloof altijd dat jouw toekomst is opgebouwd uit jouw eigen dromen.

 

Het allerbeste toegewenst en een goede gezondheid.
Auteur Jan Jansen

http://gedichten.easybranches.com/de-toekomst-behoort-aan-hen-die-geloven-in-hun-dromen.html
Lees Meer Poezie…….

 

Dagelijkse Poezie en Verhalen - De toekomst behoort aan hen die geloven in hun dromen

About Jan Jansen (1796 Posts)

geloofd in de kracht van verhalen om personen hun leven te veranderen. Hij heeft altijd Social Media gebruikt om verbinding te maken met interessante mensen over de hele wereld, Hij voegde er fotografie aan toe en gedichten als zijn arsenaal voor het delen en verbindingen in de digitale wereld. Hij schrijft hoe hij denkt en plaatst dit samen met een foto in de vorm van een gedicht of een verhaal in Gedichten.easybranches.com/ en werkt aan Social Media Network Building op EasyBranches.net U kunt hem vinden op en Twitter. Met dank aan onze Team Leider van Easy Branches Team. View all posts → by Jan Jansen