De Zin van het Leven is om het Leven een Betekenis te Geven

 

Bij sommigen onder ons is het leven zo simpel ingedeeld en alles het zelfde dat het begint te vervelen om iederedag maar weer dezelfde dingen te doen.
Het heeft allemaal geen inhoud meer en het word een regelmaat van herhalingen.
Zelfs het weer heeft meer veranderingen dan ons leven en daar moeten we veranderingen in brengen om niet in een sleur terecht te komen.
De beperkingen in de wereld hebben daar ook een grote invloed op en dwingen ons om iets waar we veel plezier in hebben en graag doen door de financiële investering het niet meer kunnen uitvoeren door geld gebrek.
Maar laat ons daar niet door beïnvloeden en zoek naar alternatieven en verruim onze geest met dingen te ondernemen waar geen financiële middelen voor nodig zijn.
Zodat het leven weer een betekenis heeft en we weer iets hebben waar wij plezier in hebben en een doel voor ogen.
Voor een ieder zal er een ander niveau zijn en indelingen van hun leven maar we kunnen allemaal een verbreding van onze horizon gebruiken door het leven meer betekenis te geven en er is goed over na te denken waarmee en hoe.
Nieuwe uitdagingen zullen altijd een positieve invloed hebben met een betekenis die de zin van het leven zullen verbeteren.
Ga voor meer want verminderen is iets wat we altijd kunnen aanpassen in een zinvol leven.

 

Het allerbeste toegewenst en een goede gezondheid.
Auteur Jan Jansen

http://gedichten.easybranches.com/de-zin-van-het-leven-is-om-het-leven-een-betekenis-te-geven.html

Lees Meer Gedichten…….   #gedichten #poetry #gedicht #verhaal #verhalen #poëzie

 

Dagelijkse Gedichten en Verhalen -  De Zin van het Leven is om het Leven een Betekenis te Geven

About Jan Jansen (1796 Posts)

geloofd in de kracht van verhalen om personen hun leven te veranderen. Hij heeft altijd Social Media gebruikt om verbinding te maken met interessante mensen over de hele wereld, Hij voegde er fotografie aan toe en gedichten als zijn arsenaal voor het delen en verbindingen in de digitale wereld. Hij schrijft hoe hij denkt en plaatst dit samen met een foto in de vorm van een gedicht of een verhaal in Gedichten.easybranches.com/ en werkt aan Social Media Network Building op EasyBranches.net U kunt hem vinden op en Twitter. Met dank aan onze Team Leider van Easy Branches Team. View all posts → by Jan Jansen