Delen is Zorgen

 

Egoistisch zijn is aan de orde van de dag en zal geen vriendschap verwekken.
Velen begrijpen niet hoe belangrijk vriendschap is en hoeveel extra vreugde en blijdschap dit kan toevoegen aan ons leven.
Zij vinden materialistische dingen veel belangrijker dan een goede relatie en weten eigenlijk niet wat ze missen, omdat ze nog nooit een echte vriend of vriendin hebben gehad.
Want wie geen vriendschap kan geven zal het ook nooit terug kunnen ontvangen en gaat een eenzaam leven tegemoet of in iedergeval geen vreugdevol leven.
Geef respect en krijg het terug maar als we alleen maar aan ons eigen denken hoe kunnen we daar dan aan voldoen dat is onmogelijk.
Zelf alles willen en iets terug doen is teveel en overbodig in hun opinie, ze vergeten dat wij allemaal gelijk zijn met dezelfde rechten.
Rijk, arm, intelligent of dom speelt hier helemaal geen rol maar de loyaliteit tegenover elkaar is hetgeen wat er telt.
Vriendschap is elkaar eren en waarderen met zorg voor elkaar in goede en slechte tijden.
Delen en zorgen voor elkaar zo daarmee respect opbouwen waardoor er een hechtere band ontstaat waar beiden beter van worden in een vreugdevol en plezierige samenwerking.
Elkaar steunen en opbeuren als er zich iets voordoet in ons leven waar wij zelf geen controle over hebben en vrienden die de pijn kunnen verzachten door hun aanwezigheid en zorgzaamheid.
Dit is iets wat ieder mens nodig heeft maar niet iedereen in zich heeft, want dan zou onze wereld veel aangenamer zijn om er in te leven.
Dingen delen en voor elkaar zorgen zal vrede geven en zal er geen noodzaak zijn om de orde te verstoren.
Waarmee er misverstanden ontstaan die een slechte invloed hebben op de gemeenschap waarin wij ons begeven.
Verzorgen en delen zal al deze problemen vergeven.

 

Het allerbeste toegewenst en een goede gezondheid.
Auteur Jan Jansen

http://gedichten.easybranches.com/delen-is-zorgen.html

Lees Meer Gedichten…….   #gedichten #poetry #gedicht #verhaal #verhalen #poëzie

 

 

Dagelijkse Gedichten en Verhalen - Delen is Zorgen

About Jan Jansen (1796 Posts)

geloofd in de kracht van verhalen om personen hun leven te veranderen. Hij heeft altijd Social Media gebruikt om verbinding te maken met interessante mensen over de hele wereld, Hij voegde er fotografie aan toe en gedichten als zijn arsenaal voor het delen en verbindingen in de digitale wereld. Hij schrijft hoe hij denkt en plaatst dit samen met een foto in de vorm van een gedicht of een verhaal in Gedichten.easybranches.com/ en werkt aan Social Media Network Building op EasyBranches.net U kunt hem vinden op en Twitter. Met dank aan onze Team Leider van Easy Branches Team. View all posts → by Jan Jansen