Deze Vreugdevolle Dag is Wanneer we Iets Extra kunnen Doen wat de de Moeite Waard is voor Iemand die de Wereld voor ons Betekent

 

We hoeven niet te geloven in een religie om te weten hoeveel deze dag 25 december voor de meeste mensen op deze aarde betekent.
Bijna overal in de wereld is er lang van te voren alles al voorbereid voor deze speciale dag in de laatste week van het jaar.
Het maakt niet uit waar we wonen of komen er zijn overal versieringen voor kerstmis met verschillende kleuren en in de avond mooie gekleurde lampen met een sfeer waar iedereen vrolijk van zou moeten worden bij het zien ervan.
Deze laatste dagen van het jaar kunnen we al onze goede gebeurtenissen en zonden overdenken die er zich hebben voorgedaan in het afgelopen jaar.
En al onze Veranderingen en wensen die we hebben voor het nieuwe jaar, kunnen we nu alvast hopen dat het allemaal zal uitkomen.
25 december is de dag dat de meeste broeders, zusters, vrienden en families allemaal tezamen komen om deze dag samen te vieren met liefde, vreugde en vrede.
Dit is een dag waarop we iets speciaals kunnen doen voor de persoon of personen die een belangrijke plaats hebben in ons hart.
Wat dan een uitzonderlijke indruk zal achter laten omdat deze datum door niemand vergeten zal worden en een herinnering is die ieder jaar weer terug zal komen.
Een dag voor vreugde en te feesten samen met de metgezellen waar we van houden en die in onze gedachten onmisbaar zijn in ons leven.
Dit is een dag waar we iets extra’s kunnen doen voor de persoon of personen die de wereld voor ons betekenen, omdat zij voor alles wat wij voor hun doen de moeite waard zijn.

 

Het allerbeste toegewenst en een goede gezondheid.
Auteur Jan Jansen

http://gedichten.easybranches.com/deze-vreugdevolle-dag-is-wanneer-we-iets-extra-kunnen-doen-wat-de-de-moeite-waard-is-voor-iemand-die-de-wereld-voor-ons-betekent.html

Lees Meer Gedichten…….
#gedichten #poetry #gedicht  #verhaal #verhalen #poëzie #vrede
#easybranches #janjansen

 

 

Dagelijkse Gedichten en Verhalen - Deze Vreugdevolle Dag is Wanneer we Iets Extra kunnen Doen wat de de Moeite Waard is voor Iemand die de Wereld voor ons Betekent

About Jan Jansen (1796 Posts)

geloofd in de kracht van verhalen om personen hun leven te veranderen. Hij heeft altijd Social Media gebruikt om verbinding te maken met interessante mensen over de hele wereld, Hij voegde er fotografie aan toe en gedichten als zijn arsenaal voor het delen en verbindingen in de digitale wereld. Hij schrijft hoe hij denkt en plaatst dit samen met een foto in de vorm van een gedicht of een verhaal in Gedichten.easybranches.com/ en werkt aan Social Media Network Building op EasyBranches.net U kunt hem vinden op en Twitter. Met dank aan onze Team Leider van Easy Branches Team. View all posts → by Jan Jansen