Diegenen die Bereid zijn om te Zweten zullen Altijd Schitterende Resultaten Zien

 

Stilzitten zal geen brood op de plank brengen is mij geleerd door me Vader en hij heeft gelijk gehad, werk meer dan 15 uur per dag en heb ook nog beleg erop.
Dromen zijn er om op te hopen en ze proberen waar te maken tenminste als we bereid zijn om daar andere dingen voor op te geven en hard te werken.
Gefocust alleen maar op onze droom, kan onze wensen in vervulling laten gaan, door alles goed voor te bereiden volgens alle wetten en regels kunnen we losbarsten en beginnen te werken.
Veel zweten met hard werken en tranen door de voorkomende tegenslagen zal ons uiteindelijk de resultaten tonen.
Iets doen met liefde en plezier zal werkzaamheden niet als werk laten zien maar als een bezigheid om dat te creëren wat er zich in onze gedachten afspeelt.
Hou van hetgeen waar we mee bezig zijn en het zal ons vreugde en geluk brengen met goede resultaten.
Perfectie is iets wat bijna nooit zal lukken maar door de liefde die wij eraan besteden zullen we het beste uit ons vermogen kunnen tonen.
En voor schitterende resultaten te laten zien zullen we moeten zweten door het harde werken en bereid zijn om tot het uiterste van ons lichaam te gaan.

 

Het allerbeste toegewenst en een goede gezondheid.
Auteur Jan Jansen

http://gedichten.easybranches.com/diegenen-die-bereid-zijn-om-te-zweten-zullen-altijd-schitterende-resultaten-zien.html

Lees Meer Gedichten…….
#gedichten #poetry #gedicht  #verhaal #verhalen #poëzie
#easybranches #janjansen

 

 

Dagelijkse Gedichten en Verhalen - Diegenen die Bereid zijn om te Zweten zullen Altijd Schitterende Resultaten Zien

About Jan Jansen (1796 Posts)

geloofd in de kracht van verhalen om personen hun leven te veranderen. Hij heeft altijd Social Media gebruikt om verbinding te maken met interessante mensen over de hele wereld, Hij voegde er fotografie aan toe en gedichten als zijn arsenaal voor het delen en verbindingen in de digitale wereld. Hij schrijft hoe hij denkt en plaatst dit samen met een foto in de vorm van een gedicht of een verhaal in Gedichten.easybranches.com/ en werkt aan Social Media Network Building op EasyBranches.net U kunt hem vinden op en Twitter. Met dank aan onze Team Leider van Easy Branches Team. View all posts → by Jan Jansen