Discipline is de Brug tussen Onze Doelgroep en Prestatie

 

Waar we ook mee bezig zijn is geen probleem in het leven als we maar iets doen waar we geïnteresseerd in zijn vanuit ons hart dan zal het altijd goed komen.
Onze interesse zal dan ook in dezelfde doelgroep betrekking hebben om de beste resultaten te kunnen boeken.
Er is geen brug te ver door ons doorzettingsvermogen en discipline wat we nodig hebben om te scoren en het te volbrengen naar een goed resultaat.
Iedereen heeft zelfdiscipline nodig om te bereiken wat we willen in het leven, want alles gaat met tegenslagen en dat vereist moed om door te zetten.
Ook meevallers zullen er zijn maar die zijn makkelijk te doorstaan en zal alleen alles meer aangenamer maken.
Zonder discipline, is het onmogelijk om de goede resultaten die we wensen te krijgen en zullen we sneller bij tegenvallers de moed verliezen waardoor er een breuk in ons plan zal voortvloeien door stress.
Psychisch zullen we dan in de war zijn en ons geen raad weten met een directe oplossing voor het veroorzaakte incident.
Maar ook dan zullen we door onze discipline en volharding om te slagen en te presteren een geschikte manier vinden om de brug te maken naar onze doelgroep.
Bij het bereiken van onze doelgroep zal presteren eenvoudig zijn, omdat iedereen dan geïnteresseerd zal zijn in het zelfde onderwerp.
Dus als eindresultaat om te presteren zullen we een brug moeten bouwen die onze doelgroep kan bereiken en zullen er gedisciplineerde prestaties te verwachten zijn.

Het allerbeste toegewenst en een goede gezondheid.
Auteur Jan Jansen

http://gedichten.easybranches.com/discipline-de-brug-tussen-onze-doelgroep-en-prestatie.html

Lees Meer Gedichten…….
#gedichten #poetry #gedicht  #verhaal #verhalen #poëzie
#easybranches #janjansen

 

 

Dagelijkse Gedichten en Verhalen - Discipline is de Brug tussen Onze Doelgroep en Prestatie

About Jan Jansen (1796 Posts)

geloofd in de kracht van verhalen om personen hun leven te veranderen. Hij heeft altijd Social Media gebruikt om verbinding te maken met interessante mensen over de hele wereld, Hij voegde er fotografie aan toe en gedichten als zijn arsenaal voor het delen en verbindingen in de digitale wereld. Hij schrijft hoe hij denkt en plaatst dit samen met een foto in de vorm van een gedicht of een verhaal in Gedichten.easybranches.com/ en werkt aan Social Media Network Building op EasyBranches.net U kunt hem vinden op en Twitter. Met dank aan onze Team Leider van Easy Branches Team. View all posts → by Jan Jansen