Durf Risico te Nemen en Altijd verder te Kijken naar een Mogelijkheid in elke Situatie waar We voor Staan​​

 

Alles in het leven heeft zijn beperkingen en soms zegt ons verstand nee doordat het gevaarlijk is maar om één of andere reden doen we het toch.
Bij een goede afloop klopt ons hart drie keer zo snel en zijn we erg trots en gaat er van alles door onze gedachte met een brok in de keel.
Sprakeloos zijn we en langzaam komt het besef wat we hebben gedaan en vragen ons af waarom, was het dat wel waard?
Spelen met ons leven zal alle grenzen verbreken en geeft een opgewonden gevoel in onze gedachten naar meer, maar het heeft zijn limitatie.
In een opwelling een risico nemen kan soms erg goed uitvallen maar heeft
ook zijn beperkte kant met een slechte afloop.
Vaak hebben we onszelf niet meer onder controle op dat moment als we deze risico bestendige beslissing nemen en dat kan levenslange gevolgen met zich meebrengen.
Beter is als we een risico nemen om dat gecontroleerd te doen met kans berekeningen en zo weten waar we mee bezig zijn, want een kleine fout kan ons leven drastisch veranderen.
Door kwaadheid of een overweldigende opwelling dat wij dat wel eens even zullen doen of dat willen laten zien aan anderen is geen intelligente actie.
Maar dit gebeurd ongecontroleerd vanzelf bij sommigen op een bepaalde leeftijd, waarna ze het gaan beseffen en dan door deze ervaring een levensles krijgen.
Een grote belevenis zal en kan het zeker zijn als we risico’s nemen, waarbij de adrenaline een hoge score haalt en het verstand op nul staat.
Durf een risico te nemen maar kijk verder in wat voor situatie met confrontatie en mogelijkheid we kunnen belanden in de toekomst

 

Het allerbeste toegewenst en een goede gezondheid.
Auteur Jan Jansen

http://gedichten.easybranches.com/durf-risico-te-nemen-en-altijd-verder-te-kijken-naar-een-mogelijkheid-in-elke-situatie-waar-we-voor-staan​​.html

Lees Meer Gedichten…….
#gedichten #poetry #gedicht  #verhaal #verhalen #poëzie
#easybranches #janjansen

 

 

Dagelijkse Gedichten en Verhalen - Durf Risico te Nemen en Altijd verder te Kijken naar een Mogelijkheid in elke Situatie waar We voor Staan​​

About Jan Jansen (1796 Posts)

geloofd in de kracht van verhalen om personen hun leven te veranderen. Hij heeft altijd Social Media gebruikt om verbinding te maken met interessante mensen over de hele wereld, Hij voegde er fotografie aan toe en gedichten als zijn arsenaal voor het delen en verbindingen in de digitale wereld. Hij schrijft hoe hij denkt en plaatst dit samen met een foto in de vorm van een gedicht of een verhaal in Gedichten.easybranches.com/ en werkt aan Social Media Network Building op EasyBranches.net U kunt hem vinden op en Twitter. Met dank aan onze Team Leider van Easy Branches Team. View all posts → by Jan Jansen