Durf te Dromen dan Wonderen Zullen Dichtbij ons Verschijnen

 

Onze verbeelding zal bijna altijd groter zijn dan onze daden en dat is helemaal niet erg of abnormaal, de uitwerking van dingen loopt nu eenmaal nooit zoals we het uitstippelen.
Zonder grote dromen, verbeeldingen en fantasie zullen we ook niet erg snel ergens aan beginnen dat geeft ons juist een positieve inspiratie naar succes.
Hoe enthousiaster we zijn voor verbeteringen in ons leven des te gemotiveerder wij zijn om stappen te ondernemen en te starten met iets.
De dingen ophemelen en er de positieve kant van inzien is erg belangrijk voor een invloedrijke beslissing om het startsein te geven in onze gedachten.
Toonaangevende impressie en stemming over de kerngedachte zal ons gevoelszintuig en indicatie zijn om de finale beslissing te nemen en er met volle moed aan te beginnen.
Vindingrijkheid en creativiteit zijn het geestesoog van onze verbeeldingskracht waardoor gewaarwording de strategie voorspelt die wij moeten volgen.
Wonderen zullen dichtbij ons verschijnen als we open staan voor onze dromen en durven het aanhangig te maken.

 

Het allerbeste toegewenst en een goede gezondheid.
Auteur Jan Jansen

http://gedichten.easybranches.com/durf-te-dromen-dan-wonderen-zullen-dichtbij-ons-verschijnen.html

Lees Meer Gedichten…….
#gedichten #poetry #gedicht  #verhaal #verhalen #poëzie #vrede
#easybranches #janjansen

 

 

Dagelijkse Gedichten en Verhalen - Durf te Dromen dan Wonderen Zullen Dichtbij ons Verschijnen

About Jan Jansen (1796 Posts)

geloofd in de kracht van verhalen om personen hun leven te veranderen. Hij heeft altijd Social Media gebruikt om verbinding te maken met interessante mensen over de hele wereld, Hij voegde er fotografie aan toe en gedichten als zijn arsenaal voor het delen en verbindingen in de digitale wereld. Hij schrijft hoe hij denkt en plaatst dit samen met een foto in de vorm van een gedicht of een verhaal in Gedichten.easybranches.com/ en werkt aan Social Media Network Building op EasyBranches.net U kunt hem vinden op en Twitter. Met dank aan onze Team Leider van Easy Branches Team. View all posts → by Jan Jansen