Durf te Dromen en Laat de Verbeelding Uitgroeien tot een Brug die Connect tussen Onze Huidige en Toekomstige Leven

 

Dromen zijn bedrog maar als we geen positieve inbeeldingen en wensen hebben dan zal er ook nooit iets beïnvloed kunnen worden.
Door onze dromerige gedachten en wensen worden we enthousiast en van daaruit komt er actie en proberen we van woorden daden te maken.
Als we durven te dromen, kan ons leven het verhaal worden waarin wij geloven en naar uit kijken.
Dan kunnen we het onbereikbare en onvoorstelbare bij volharding bereikbaar maken en dit geeft een beter humeur en meer zelfvertrouwen waarna er een volgende stap op de ladder gezet kan worden.
Steeds weer een nieuwe pilaar van de brug bouwen om de afstand naar een ander niveau korter te maken, zodat naar verloop van tijd en hard werken een doel bereikt kan worden.
Een droom of verbeelding kan worden nageleefd als we geloven in onszelf en de courage hebben om eraan te beginnen met een positieve inbreng.
Luister naar wat ons hart en gedachten ingeven en volg deze droom, want dat is hetgeen wat ons gelukkig zal maken bij een verkregen resultaat.
Geef de moed niet op en blijf de weg volgen om onze innerlijke wens te vervullen en de connectie met een nieuw leven te volbrengen.
Waarschijnlijk geeft ons huidige bestaan op aarde niet de voldoening wat wij ervan verwachten en is onze droom of inbeelding een teken op een nieuwe visie naar geluk.
Verbind dan ons huidige leven met het toekomstige door de droom en verbeelding zo te laten uitgroeien dat de connectie een verbetert en gelukkiger bestaan geeft.

 

Het allerbeste toegewenst en een goede gezondheid.
Auteur Jan Jansen

http://gedichten.easybranches.com/durf-te-dromen-en-laat-de-verbeelding-uitgroeien-tot-een-brug-die-connect-tussen-onze-huidige-en-toekomstige-leven.html

Lees Meer Gedichten…….
#gedichten #poetry #gedicht  #verhaal #verhalen #poëzie
#easybranches #janjansen

 

 

Dagelijkse Gedichten en Verhalen - Durf te Dromen en Laat de Verbeelding Uitgroeien tot een Brug die Connect tussen Onze Huidige en Toekomstige Leven

About Jan Jansen (1796 Posts)

geloofd in de kracht van verhalen om personen hun leven te veranderen. Hij heeft altijd Social Media gebruikt om verbinding te maken met interessante mensen over de hele wereld, Hij voegde er fotografie aan toe en gedichten als zijn arsenaal voor het delen en verbindingen in de digitale wereld. Hij schrijft hoe hij denkt en plaatst dit samen met een foto in de vorm van een gedicht of een verhaal in Gedichten.easybranches.com/ en werkt aan Social Media Network Building op EasyBranches.net U kunt hem vinden op en Twitter. Met dank aan onze Team Leider van Easy Branches Team. View all posts → by Jan Jansen