Durven te Dromen kan het Onmogelijk Omzetten in Mogelijk

 

Wensen gaan niet altijd in vervulling en dromen komen ook niet allemaal uit.
Maar iedereen heeft wensen en dromen en hoopt dat ze wel in vervulling gaan.
Geloven in het onhaalbare kan het misschien mogelijkerwijs met een gegunde toevalligheid de werkelijkheid laten worden.
Wees nooit bescheiden met fantasieën en denk altijd aan het meest luxurieus, grootste en uiterste voor een goed gevoel.
Om dan daarover avontuurlijk te dromen geeft nog meer gevoelens en uitersten, als we daarvan dan een gedeelte of alles kunnen transformeren naar werkelijkheid hebben we een wens en een droom tot voltrekking laten komen.
Totstandbrenging van wensen en dromen is bijna nooit te verwezenlijken, omdat er vaak onmogelijke dingen in voor komen, maar het geeft ons een uitmuntend gevoel.
Als we de moed niet opgeven om iets te willen verwezenlijken waar we over gedroomd hebben of het onze wens is dan kunnen we met een doorzettingsvermogen het onhaalbare voor de meesten toch realiseerbaar maken.
Droom groot en begin klein naarmate de tijd verstrijkt kunnen we het grootschaliger opzetten en uitbreiden en zo de droom/wens transfereren in de essentie met een eerbiedwaardige invloed.
Bijna alles begint meestal met een verlangens wens of droom, dus durf te fantaseren en ons dingen te verbeelden in een dagdroom.
Met alles wat er in onze gedachten is en we het lef hebben om dingen te riskeren voor een eventuele mogelijkheid het te modificeren in de actualiteit.

 

Het allerbeste toegewenst en een goede gezondheid.
Auteur Jan Jansen

http://gedichten.easybranches.com/durven-te-dromen-kan-het-onmogelijk-omzetten-in-mogelijk.html

Lees Meer Gedichten…….
#gedichten #poetry #gedicht  #verhaal #verhalen #poëzie
#easybranches #janjansen

 

 

Dagelijkse Gedichten en Verhalen - Durven te Dromen kan het Onmogelijk Omzetten in Mogelijk

About Jan Jansen (1796 Posts)

geloofd in de kracht van verhalen om personen hun leven te veranderen. Hij heeft altijd Social Media gebruikt om verbinding te maken met interessante mensen over de hele wereld, Hij voegde er fotografie aan toe en gedichten als zijn arsenaal voor het delen en verbindingen in de digitale wereld. Hij schrijft hoe hij denkt en plaatst dit samen met een foto in de vorm van een gedicht of een verhaal in Gedichten.easybranches.com/ en werkt aan Social Media Network Building op EasyBranches.net U kunt hem vinden op en Twitter. Met dank aan onze Team Leider van Easy Branches Team. View all posts → by Jan Jansen