Echte Vrienden blijven Altijd achter je Staan en Steken je niet in de Rug

 

Waarom worden woorden bijna nooit omgezet in daden en heeft het zo’n verschillende betekenis voor vele mensen?
Vaak word er gezegd jij bent mijn vriendin of vriend terwijl ze helemaal niet het respect opvolgen wat bij een echte vriendschap hoort.
Zien een heel andere betekenis achter het woord vriendschap.
Denken dat na elkaar ontmoeten en daarna te bezoeken als we elkaar kunnen gebruiken voor iets of er zakelijke belangen een rol spelen om aan elkaar te verdienen  dit iets met vriendschap te maken heeft.
Of dat dit een relatie is voor wederzijdse belangen en voordelen.
Want de echte personen die vriendschap respecteren verdienen geen geld aan elkaar maar doen dit samen en delen iedere verdiende munteenheid tezamen.
Steunen elkaar in moeilijke en goede tijden en lossen gezamenlijke problemen ook samen op.
Kunnen samen huilen en lachen en over alles praten en lossen ieder probleem wat ze onderling hebben op met een glimlach achteraf, omdat ze zich bewust zijn van de eerlijkheid van elkaar.
Zullen nooit achter onze rug praten maar achter elkaar staan als een rots in de zee.
Vriendschap en contacten hebben in het leven is belangrijker als geld dus het word tijd dat meerdere mensen zich daar van bewust worden.
Als iemand niet aan deze eigenschappen voldoet is het voor mij gewoon een bekende.

 

Het allerbeste toegewenst en een goede gezondheid.
Auteur Jan Jansen

http://gedichten.easybranches.com/echte-vrienden-blijven-altijd-achter-je-staan-en-steken-je-niet-in-de-rug.html
Lees Meer Gedichten…….

 

Dagelijkse Gedichten en Verhalen -  Echte Vrienden blijven Altijd achter je Staan en Steken je niet in de Rug

About Jan Jansen (1796 Posts)

geloofd in de kracht van verhalen om personen hun leven te veranderen. Hij heeft altijd Social Media gebruikt om verbinding te maken met interessante mensen over de hele wereld, Hij voegde er fotografie aan toe en gedichten als zijn arsenaal voor het delen en verbindingen in de digitale wereld. Hij schrijft hoe hij denkt en plaatst dit samen met een foto in de vorm van een gedicht of een verhaal in Gedichten.easybranches.com/ en werkt aan Social Media Network Building op EasyBranches.net U kunt hem vinden op en Twitter. Met dank aan onze Team Leider van Easy Branches Team. View all posts → by Jan Jansen