Een Bekrompen Geest zal Nergens toe Leiden, we Moeten onze Horizon Uitbreiden.

Een Bekrompen Geest zal Nergens toe Leiden, we Moeten onze Horizon Uitbreiden.

Een Bekrompen Geest zal Nergens toe Leiden, we Moeten onze Horizon Uitbreiden.

 

In gedachten hebben we allemaal grote plannen voor de toekomst en meestal veel groter dan we waar kunnen maken.
En dat is helemaal niet erg, want het is beter om groot te dromen en fantaseren en als daar dan al een gedeelte van waar gemaakt kan worden kunnen wij dat daarna nog uitbreiden met der tijd.
Onzeker zijn en geen zelfvertrouwen hebben met een bekrompen gedachte gaat ons niet snel op nieuwe ideeën brengen en dat betekent geen vooruitgang.
Uitzonderlijke gedachten kunnen ons juist een nieuwe gedachteflits geven met nieuwe inspiratie en zal het voorstellingsvermogen uitbreiden door nieuwe ingevingen.
Wij willen toch allemaal expansie in ons leven met een ontwikkelingsgang en progressie die werkt voor een betere toekomst.
Hoe meer we weten en leren is alleen maar goed en zal onze toekomst versterken en het gezichtsveld uitbreiden waardoor wij groeikansen creëren.
Alles wat wij denken in onze gedachten hoeft toch ook allemaal geen realiteit te worden, maar het zou wel welkom zijn.
Als wij onze horizon willen uitbreiden voor een verbeterende futurum zullen we onze geest moeten verruimen, zodat ons bevattingsvermogen openstaat voor extraordinaire dingen en een visie.
Dromen om te leven als een Koning geeft positive energie.

 

Het allerbeste toegewenst met een goede gezondheid

auteur © Jan Jansen @auteurjanjansen @bestenieuws @easyjanjansen @janjansenpoetry @77jjeb www.auteur.janjansen.guru

www.easypropertyworld.com

 

About Jan Jansen (1796 Posts)

geloofd in de kracht van verhalen om personen hun leven te veranderen. Hij heeft altijd Social Media gebruikt om verbinding te maken met interessante mensen over de hele wereld, Hij voegde er fotografie aan toe en gedichten als zijn arsenaal voor het delen en verbindingen in de digitale wereld. Hij schrijft hoe hij denkt en plaatst dit samen met een foto in de vorm van een gedicht of een verhaal in Gedichten.easybranches.com/ en werkt aan Social Media Network Building op EasyBranches.net U kunt hem vinden op en Twitter. Met dank aan onze Team Leider van Easy Branches Team. View all posts → by Jan Jansen