Een Blik naar een Foto kan ons Terug Brengen naar het Verleden.

 

Sommige herinneringen ophalen uit het verleden doormiddel van een foto is een waar genoegen met een gevoel alsof het juist gebeurd is.
Als we een foto maken en bekijken hoort hij eigenlijk al tot het verleden en is klaar om zo later ons souvenir, herinnering-geschenk weer aan ons te tonen wanneer wij dat willen zien.
Niet iedereen heeft een doel om foto’s te maken maar vind het gewoon leuk en klikt er maar op los om het later op de computer te transformeren of een externe harde schijf.
Tegenwoordig kan bijna iedereen die een telefoon heeft een foto maken en direct delen in de sociale media, zo kan het ook gebruikt worden voor een getuigenis als bewijs.
Er is geen groter bewijs als feiten en die kunnen we dan laten zien door middel van een video opname of foto bijvoorbeeld bij een ongeluk op de openbare weg of een diefstal.
Het maakt alles een stuk gemakkelijker en een krachtiger bewijsmateriaal is er niet zoals dat aantoonbare bewijsstukken een optimale indruk geven van iedere plechtigheid.
Oneindige mogelijkheden en voordelen zijn er te verkrijgen met het kunnen maken van een video of foto die het verleden kunnen oproepen en weergeven in seconden.
Bij het kijken naar beelden of een blik naar de herinneringen van de voorbijgegane jaren lijkt het of wij weer terugkwamen in het verleden met een terugblik van toen.
In onze gedachten kunnen wij ons weer een voorstelling maken van hoe het toen was met een opwindende evaluatie van wat er zich toen afspeelde in die tijd.
Waren we vol van vreugde of was het een periode van ontroering en verdriet dat alles zal er in onze gedachten plaatsvinden bij het zien van de beelden of een fotoplaatje.
Met een camera daarmee kunnen we geoorloofde gebeurde tijden vastleggen om daar op een later tijdstip van te genieten of om als hulpmiddel te dienen bij een voorval.
Het geeft ons verschillende voorzieningen om de mooie momenten uit het verleden in de toekomt weer te bekijken en daar dan weer onze gedachten over laten teruggaan in de geschiedenis.
Dat een blik naar een foto die dynamische intensiviteit heeft om ons terug te brengen in onze overpeinzing naar het verleden kan een geweldig gevoel geven.

 

Het allerbeste toegewenst en een goede gezondheid.auteur Jan Jansen

Lees Meer Gedichten, Klik Hier…….
#gedichten #poetry #gedicht  #verhaal #verhalen #poëzie #vrede
#easybranches #janjansen

 

 U kunt mijn APP hier Downloaden-->www.easybranches.mobi. Waarder Uw Support

 

Een Blik naar een Foto kan ons Terug Brengen naar het Verleden 29 April 2015

About Jan Jansen (1796 Posts)

geloofd in de kracht van verhalen om personen hun leven te veranderen. Hij heeft altijd Social Media gebruikt om verbinding te maken met interessante mensen over de hele wereld, Hij voegde er fotografie aan toe en gedichten als zijn arsenaal voor het delen en verbindingen in de digitale wereld. Hij schrijft hoe hij denkt en plaatst dit samen met een foto in de vorm van een gedicht of een verhaal in Gedichten.easybranches.com/ en werkt aan Social Media Network Building op EasyBranches.net U kunt hem vinden op en Twitter. Met dank aan onze Team Leider van Easy Branches Team. View all posts → by Jan Jansen