Een brandende kaars kan onze duisternis decimeren

Een brandende kaars kan onze duisternis decimeren

 

Een brandende kaars kan onze duisternis decimeren

 

Het leven heeft veel mooie kanten en door positief ingesteld te zijn kunnen we er ook het beste van maken.
Maar helaas heeft het ook zijn minder leuke en duistere kanten laten zien waar iedereen mee geconfronteerd word in zijn leven.
En ook iedereen kan deze acute duistere problemen oplossen door positief te blijven denken en zorgen dat we vriendschappelijke relaties hebben opgebouwd waar we op kunnen rekenen bij wederzijdse moeilijkheden.
Een georganiseerd leven is op zo’n onverwijld ogenblik erg belangrijk, zodat we alle puzzelstukjes hebben om de puzzel weer compleet te maken.
Zoek altijd naar de kaars die onze duisternis kan wegvagen om vervolgens het licht weer te kunnen ontvangen door alles snel op te lossen.
Vaak denken we dat het alleen maar ons overkomt en dat is natuurlijk niet waar, want voor ons allemaal is het niet altijd zonneschijn.
In vele gevallen komt het wel vaak zo over maar dat komt, omdat “niemand zijn vuile was gaat buiten hangen” en de mooie kanten aan de buitenwereld toont.
Ben altijd voorbereid op het ergste in ons leven, vooral als we verantwoordelijkheden hebben tegenover anderen die we niet graag teleurgesteld in ons willen zien.
Als anderen een beroep op ons doen met hun problemen zie het niet negatief maar waardeer dit zelfs, omdat het een teken is dat hun het vertrouwen in ons hebben.
En wij zijn de kaars voor hun in de duisternis die alle hoop geeft om het licht te laten ontwaken in een probleem waar wij allemaal aan blootgesteld of mee in aanraking kunnen komen.
Niemand is uitgesloten van de duisternis en een brandende kaars “goede relaties” zal dan de geroepen uitkomst zijn.
Door hulp van het juiste contact en samen dan de nodige compromissen te kunnen maken zal de duisternis snel veranderen in briljant stralen.

 

Het allerbeste toegewenst met een goede gezondheid

 

auteur © Jan Jansen @auteurjanjansen @bestenieuws @easyjanjansen @janjansenpoetry @77jjeb www.auteur.janjansen.guru

 

Save

About Jan Jansen (1796 Posts)

geloofd in de kracht van verhalen om personen hun leven te veranderen. Hij heeft altijd Social Media gebruikt om verbinding te maken met interessante mensen over de hele wereld, Hij voegde er fotografie aan toe en gedichten als zijn arsenaal voor het delen en verbindingen in de digitale wereld. Hij schrijft hoe hij denkt en plaatst dit samen met een foto in de vorm van een gedicht of een verhaal in Gedichten.easybranches.com/ en werkt aan Social Media Network Building op EasyBranches.net U kunt hem vinden op en Twitter. Met dank aan onze Team Leider van Easy Branches Team. View all posts → by Jan Jansen