Een Dappere Geest kan Ons de Kracht geven om ​​grote Methodologische Vaardigheden te hebben en de Poespas te Weerstaan

 

Roddels luisteren wat anderen over ons zeggen is iets wat vaak niet prettig is om te horen, want meestal is alles verdraait en niet helemaal op de waarheid gebaseerd.
Het is meestal al over meerdere tongen gegaan en zo word er van “een mug een olifant gemaakt” waardoor het verhaal steeds negatiever word en wij de boeman zijn.
Vele mensen luisteren ook vaak maar naar één persoon die ze vertrouwen en denken dat het dan met waarheid is vertelt.
Terwijl die persoon op dat moment kwaad is en de andere zo zwart als mogelijk probeert te maken om zo medelijden en al het gelijk aan hun zijde te krijgen.
Waardoor het luisteren van die woorden emoties losbreekt met woede en het daardoor anders overkomt dan de waarheid en bij het doorvertellen iedere keer de krachtterm van de woorden groter worden.
Overdreven woorden het is eigenlijk om te lachen als we de originele feitelijkheden weten en hetgeen waar we naar luisteren geen volledig waarheidsgehalte heeft.
Als wijzelf weten wat er gebeurd is en we andere praatjes horen is het een aanrader om daar helemaal niet teveel aandacht aan te besteden, want ons daartegen verdedigen is moeilijk als mensen er al geloof in hebben van wat ze gehoord hebben.
Diegenen die ons ware karakter weten zullen er ook om lachen als ze zulke dingen horen en de tijd zal anderen alles leren over de zuiverheid van de gesproken woorden.
Negatieve interferentie is altijd makkelijk te weerstaan als we waarheid weten en moedig genoeg zijn om anderen de ware authenticiteit te laten ontdekken door geduld te hebben.

 

Het allerbeste toegewenst en een goede gezondheid.
Auteur Jan Jansen

http://gedichten.easybranches.com/een-dappere-geest-kan-ons-de-kracht-geven-om-​​grote-methodologische-vaardigheden-te-hebben-en-de-poespas-te-weerstaan.html

Lees Meer Gedichten…….
#gedichten #poetry #gedicht  #verhaal #verhalen #poëzie #vrede
#easybranches #janjansen

 

 

Dagelijkse Gedichten en Verhalen - Een Dappere Geest kan Ons de Kracht geven om ​​grote Methodologische Vaardigheden te hebben en de Poespas te Weerstaan

About Jan Jansen (1796 Posts)

geloofd in de kracht van verhalen om personen hun leven te veranderen. Hij heeft altijd Social Media gebruikt om verbinding te maken met interessante mensen over de hele wereld, Hij voegde er fotografie aan toe en gedichten als zijn arsenaal voor het delen en verbindingen in de digitale wereld. Hij schrijft hoe hij denkt en plaatst dit samen met een foto in de vorm van een gedicht of een verhaal in Gedichten.easybranches.com/ en werkt aan Social Media Network Building op EasyBranches.net U kunt hem vinden op en Twitter. Met dank aan onze Team Leider van Easy Branches Team. View all posts → by Jan Jansen