Een Doel zal Alleen maar Haalbaar zijn als we Nooit Stoppen met Ernaar Streven om het Waar te Maken

 

Allemaal hebben we wensen, dromen en doelen waar we constant mee bezig zijn in onze gedachten maar de theorie is helaas makkelijker dan het in de praktijk uit te voeren.
Waar de eerste steen te leggen als we een huis gaan bouwen is het moeilijkste en daar is eerst een grote voorbereiding voor nodig met een goed opgezet plan.
Zo is het ook met onze wens, droom en doel waar we eerst onze hersenen de voorbereidingen laten doen en in gedachten al een georganiseerd plan maken.
Om het daarna uit te werken op papier in een draaiboek waar alles stap voor stap beschreven word hoe we het gaan uitvoeren en wat er allemaal voor nodig is in details.
Zonder deze preparaties kan er weinig totstandkomen en zal ons steeds laten aarzelen om eraan te beginnen doordat we twijfelen en niet weten waar te beginnen.
De start en beginperiode is het moeilijkste maar als we eenmaal begonnen zijn zullen er nieuwe ontwikkelingen en ideeën opkomen in onze gedachten die verbeteringen niet zullen uitsluiten.
Als we al zover zijn dat er een aanvang is gedaan dan is het alleen nog maar een kwestie van tijd en de dingen volbrengen om de droom, wens en doel te vervullen.
Er zullen genoeg belemmeringen komen en personen die ons trachten te ontmoedigen door gebruik te maken van onze goedheid, ideeën of kennis en door jaloezie.
Maar daardoor kunnen we niet stoppen en moeten we juist blijven volharden aan onze gedachtes om die te bewerkstelligen en voltooien door alles in vervulling te laten gaan.
Onze wensen, dromen en doelen kunnen we alleen maar waar maken als we de weg van ons hersenwerk nastreven en niet stoppen voordat we de eindbestemming van ons doel bereikt hebben.

 

Het allerbeste toegewenst en een goede gezondheid.
Auteur Jan Jansen

http://gedichten.easybranches.com/een-doel-zal-alleen-maar-haalbaar-zijn-als-we-nooit-stoppen-met-ernaar-streven-om-het-waar-te-maken.html

Lees Meer Gedichten…….
#gedichten #poetry #gedicht  #verhaal #verhalen #poëzie #vrede
#easybranches #janjansen

 

 

Dagelijkse Gedichten en Verhalen - Een Doel zal Alleen maar Haalbaar zijn als we Nooit Stoppen met Ernaar Streven om het Waar te Maken

About Jan Jansen (1796 Posts)

geloofd in de kracht van verhalen om personen hun leven te veranderen. Hij heeft altijd Social Media gebruikt om verbinding te maken met interessante mensen over de hele wereld, Hij voegde er fotografie aan toe en gedichten als zijn arsenaal voor het delen en verbindingen in de digitale wereld. Hij schrijft hoe hij denkt en plaatst dit samen met een foto in de vorm van een gedicht of een verhaal in Gedichten.easybranches.com/ en werkt aan Social Media Network Building op EasyBranches.net U kunt hem vinden op en Twitter. Met dank aan onze Team Leider van Easy Branches Team. View all posts → by Jan Jansen