Een fout kan niet Worden Gewist, maar met Tolerantie Kunnen we het Onder Ogen Zien

 

Niemand is volmaakt en iedereen heeft een gebrek aan iets, velen zijn opzoek naar perfectie of willen behoren tot de perfectionisten.
Wij allemaal hebben karakterfouten door tekortkomingen, onvoldoende kennis of een gemaakte vergissing en dan is verdraagzaamheid de enige uitweg om de vrede te bewaren.
Als we iets direct incorrect interpreteren zal onze bloedstroom direct verhogen en zullen we gelijk verontwaardigd en verergerd reageren.
Waardoor ons vrolijke humeur verandert in een schaduwzijde en we eigenlijk onszelf tekort doen, omdat we dat niet verdienen en het onnodig is.
Terwijl als we er positief tegenaan kijken, gelijk weten waar we aan toe zijn en niet met een kwaadaardige tegenbeweging naar buiten hoeven te komen.
We leren gelijk op dat moment wie ervoor ons staat of in deze positie heeft gebracht.
Waarna we in alle kalmte de correcte oorzaak ervan kunnen ontdekken of misverstanden oordeelkundig moeten bespreken.
Prikkelbaar zijn geeft alleen maar frustratie voor onszelf en dat is onverstandig, doordat we in een kwaadaardige bui de zenuwcontrole kunnen verliezen, dus beter blijven lachen.
Een fout die al gemaakt is kunnen we onmogelijk wissen maar door het gelijk te tolereren kunnen we het onder ogen zien en dan daarna vreedzaam ontraadselen.

Het allerbeste toegewenst en een goede gezondheid.
Auteur Jan Jansen

http://gedichten.easybranches.com/een-fout-kan-niet-worden-gewist-maar-met-tolerantie-kunnen-we-het-onder-ogen-zien.html

Lees Meer Gedichten…….
#gedichten #poetry #gedicht  #verhaal #verhalen #poëzie #vrede
#easybranches #janjansen

 

 

Dagelijkse Gedichten en Verhalen - Een fout kan niet Worden Gewist, maar met Tolerantie Kunnen we het Onder Ogen Zien

About Jan Jansen (1796 Posts)

geloofd in de kracht van verhalen om personen hun leven te veranderen. Hij heeft altijd Social Media gebruikt om verbinding te maken met interessante mensen over de hele wereld, Hij voegde er fotografie aan toe en gedichten als zijn arsenaal voor het delen en verbindingen in de digitale wereld. Hij schrijft hoe hij denkt en plaatst dit samen met een foto in de vorm van een gedicht of een verhaal in Gedichten.easybranches.com/ en werkt aan Social Media Network Building op EasyBranches.net U kunt hem vinden op en Twitter. Met dank aan onze Team Leider van Easy Branches Team. View all posts → by Jan Jansen