Een Groot Leider altijd de Volledige Verantwoordelijkheid Accepteren en Reageert met Moed

 

Leider spelen of een opperhoofd zijn maakt het verschil.
Leiderschap gaat over het nemen van de volledige verantwoordelijkheid en doet dit  met moed en volledig vertrouwen, houdt er niet van om excuses te maken maar zoek naar oplossingen en mogelijkheden voor verbeteringen.
Een groot leider kan altijd oplossingen vinden voor elk probleem, als hij/zij het niet weet hoe het op te lossen zullen ze nooit bang zijn om hulp te vragen aan mensen in zijn levenscirkel.
Samen sterk en verenigt onverslaanbaar is de juiste expressie dat eenheid macht is.
Het bestaat niet uit alleen maar commanderen bij een leiderschap maar om tezamen alles te verbeteren in de juiste volgorde waar iedereen profijt van heeft.
Een leidersfiguur is een aanvoerder en machthebber van een gemeenschap die samen er alles aan doen om iedere situatie daarbinnen te verbeteren.
Hij/zij heeft de verantwoordelijkheid om iedere beslissing te bekrachtigen met een ja of nee die genomen kan zijn door zichzelf of een ander in die gemeenschap maar de gehele samenhang daar voordelen bij heeft.
Staat 100 % achter iedere beslissing die er genomen word, en zal ook niet in verdediging gaan bij gemaakte vergissingen maar komt met een uitleg van gegronde feiten en oplossingen.
Een leider die er is voor anderen en niet alleen maar voor eigenbelang zal altijd een voorstander zijn voor het beste voor zijn commune.
Neemt geen ongeoorloofde beslissingen en geeft nooit het jawoord als er geen bewijsbare feiten zijn op verbetering.
De verantwoording nemen over een leiderschap geeft de macht om beslissingen te nemen over en voor anderen.
Diegene die geen responsabiliteit heeft om deze verantwoordelijkheid op zich te nemen in het belang van zijn onderdanen.
Is niet toerekeningsvatbaar voor deze functie en houd geen rekenschap met  zijn leefgemeenschap en heeft geen aansprakelijkheid gevoel voor anderen.
De ware leider zal altijd zijn verantwoordelijkheden nemen en daar zijn voor anderen om samen verbeteringen aan te brengen tegoeden van iedereen in de maatschappij.

 

Het allerbeste toegewenst en een goede gezondheid.
Auteur Jan Jansen

http://gedichten.easybranches.com/een-groot-leider-altijd-de-volledige-verantwoordelijkheid-accepteren-en-reageert-met-moed.html

Lees Meer Gedichten…….
#gedichten #poetry #gedicht  #verhaal #verhalen #poëzie
#easybranches #janjansen

 

Dagelijkse Gedichten en Verhalen - Een Groot Leider altijd de Volledige Verantwoordelijkheid Accepteren en Reageert met Moed

About Jan Jansen (1796 Posts)

geloofd in de kracht van verhalen om personen hun leven te veranderen. Hij heeft altijd Social Media gebruikt om verbinding te maken met interessante mensen over de hele wereld, Hij voegde er fotografie aan toe en gedichten als zijn arsenaal voor het delen en verbindingen in de digitale wereld. Hij schrijft hoe hij denkt en plaatst dit samen met een foto in de vorm van een gedicht of een verhaal in Gedichten.easybranches.com/ en werkt aan Social Media Network Building op EasyBranches.net U kunt hem vinden op en Twitter. Met dank aan onze Team Leider van Easy Branches Team. View all posts → by Jan Jansen