Een Groot Plan Alleen heeft Geen Waarde en Zal Gewoon Verdwijnen, Zonder Enige Uitvoering Ervan

 

Op jonge leeftijd kunnen we allemaal grote dromen en plannen hebben over wat we op latere leeftijd gaan doen.
We denken al te weten waar onze interesses in zijn en fantaseren daar over met een uitgebreid plan hoe we alles denken te gaan doen met volle ambitie.
Maar naar verloop van de jaren met niet teveel levenservaring kunnen ook onze plannen en interesses veranderen.
Alles kan een andere wending hebben gekregen en onze belangstelling is nu in verschillende andere dingen waardoor er eigenlijk nooit iets van is gekomen en zijn er misschien weer nieuwe plannen herrezen.
Soms zijn er erg goede gedachten over iets maar zijn er geen mogelijkheden of twijfels en dat vergt inzicht en organisatie vermogen om het toch door te zetten met daarin het betrekken van de juiste personen.
Wat risico’s of verbeteringen tot stand kan brengen maar dat is een overweging die voor iedereen anders is, maar het geeft de mogelijkheid en toekomstperspectief dat plannen kunnen worden verwezenlijkt en er actie is.
Blijven rondlopen met goede ideeën en ontwikkelingen waar we niets meedoen zullen naar verloop van tijd verdwijnen en nooit geen invloedrijke waarde aan onze levensbaan geven.
Onuitvoerbare grootse plannen geven geen toegevoegde waarde aan ons leven, dus wees bereid om er alles aan te doen om onze ideeën realiteit te laten worden voordat het weer uit onze gedachten verdwijnt.

 

Het allerbeste toegewenst en een goede gezondheid.
Auteur Jan Jansen

http://gedichten.easybranches.com/een-groot-plan-alleen-heeft-geen-waarde-en-zal-gewoon-verdwijnen-zonder-enige-uitvoering-ervan.html

Lees Meer Gedichten…….
#gedichten #poetry #gedicht  #verhaal #verhalen #poëzie #vrede
#easybranches #janjansen

 

 

Dagelijkse Gedichten en Verhalen - Een Groot Plan Alleen heeft Geen Waarde en Zal Gewoon Verdwijnen, Zonder Enige Uitvoering Ervan

About Jan Jansen (1796 Posts)

geloofd in de kracht van verhalen om personen hun leven te veranderen. Hij heeft altijd Social Media gebruikt om verbinding te maken met interessante mensen over de hele wereld, Hij voegde er fotografie aan toe en gedichten als zijn arsenaal voor het delen en verbindingen in de digitale wereld. Hij schrijft hoe hij denkt en plaatst dit samen met een foto in de vorm van een gedicht of een verhaal in Gedichten.easybranches.com/ en werkt aan Social Media Network Building op EasyBranches.net U kunt hem vinden op en Twitter. Met dank aan onze Team Leider van Easy Branches Team. View all posts → by Jan Jansen