Een Groot Visionair zijn is Altijd Beter dan een Onrealistische Droom

 

Het leven zonder dromen of vooruitzichten is geen leven dus als wij over onze wensen dagdromen en daar bij fantaseren wat er allemaal kan gebeuren als het waar zou zijn is ok.
Dan geeft dat ons een goed gevoel waar onze trots in zegeviert als wij dat allemaal waarheid zouden kunnen maken, alleen 50% realiseren zou al genoeg zijn van onze droom.
Het geeft zo’n weloverwogen voldoening als wij in onze gedachten vooruit kijken op de toekomst die wij zelf verlangen en waar we meer dan tevreden mee zouden zijn.
Het is een belevenis op zich die alleen maar alle positieve gebeurtenissen zal omschrijven, alles gaat allemaal goed en we vallen van de ene verbazing naar de andere.
Het leven lijkt in één keer alleen maar verassingen te hebben waarin alleen maar sprookjes in voorkomen die allemaal waar lijken te zijn, het onmogelijke openbaart zich in mogelijk.
Iedereen is vrij om te dromen en het geeft ons moed en positieve energie, maar het is allemaal alleen met realistische kansen te bereiken, dus als we in de droom blijven is het goed.
Wij allen moeten weten wat onze eigen mogelijkheden zijn, iedereen kan mooi dromen over hun toekomst, maar ze moeten ook realistisch zijn of het tenminste haalbaar zal kunnen zijn binnen onze limiet.
Onze dromen zullen altijd groter zijn dan wat we ons kunnen realiseren, maar het is beter om groot te dromen en daar een gedeelte van te kunnen waarmaken dan om niks te presteren.
Verbeeldingen over de toekomst houd ons positief en enthousiast waardoor het aangenamer word om er mee bezig te zijn doordat we aan de verbeterende vooruitzichten denken.
Onrealistische dromen houd een visionair bezig en geeft anderen een kans om ze te laten vervullen.

 

Het allerbeste toegewenst en een goede gezondheid.
Auteur Jan Jansen

http://gedichten.easybranches.com/een-groot-visionair-zijn-is-altijd-beter-dan-een-onrealistische-droom.html

Lees Meer Gedichten…….
#gedichten #poetry #gedicht  #verhaal #verhalen #poëzie
#easybranches #janjansen

 

 

Dagelijkse Gedichten en Verhalen - Een Groot Visionair zijn is Altijd Beter dan een Onrealistische Droom

About Jan Jansen (1796 Posts)

geloofd in de kracht van verhalen om personen hun leven te veranderen. Hij heeft altijd Social Media gebruikt om verbinding te maken met interessante mensen over de hele wereld, Hij voegde er fotografie aan toe en gedichten als zijn arsenaal voor het delen en verbindingen in de digitale wereld. Hij schrijft hoe hij denkt en plaatst dit samen met een foto in de vorm van een gedicht of een verhaal in Gedichten.easybranches.com/ en werkt aan Social Media Network Building op EasyBranches.net U kunt hem vinden op en Twitter. Met dank aan onze Team Leider van Easy Branches Team. View all posts → by Jan Jansen