Een Idee is het Begin van Fortuin en Geluk

 

Vaak zien we iets in onze levensloopbaan dat eigenlijk heel simpel lijkt en zeer invloedrijk voor de mensheid is om deze uitvinding te gebruiken.
Maar om nu juist op dat idee te komen is de moeilijkheid terwijl het er zo eenvoudig uitziet dat we in onze gedachten denken daar had ik ook wel op kunnen komen.
Daarom soms, als ons leven vast zit in een kruispunt, moeten we de ideeën in onze gedachten wijselijk gebruiken en niet stilstaan bij vroegere tijden.
Tal van ideeën die we hadden zonder een uitvoering zal niet leiden tot bruikbare productie of enig fortuin voor ons.
Goede ideeën moeten goed worden gecombineerd met wijselijk besluitvormingen om zo een resulterende uitkomst te bereiken, ze alleen in gedachten hebben leid tot niets.
Een idee in onze gedachten is een ontdekking en het fundament met als uitgangspunt naar een hoofdbestanddeel om plezier of profijt van te hebben.
De bron met als beginsel iets nieuws te doen of te ontwikkelen wat ons leven verbetert door onze horizon te verbreden met iets nieuws.
Een redenering wat de illusie teweeg brengt met een impressie wat voortvloeit door wat onze ogen opvangen en gedachten omzetten tot een idee.
Die een inleiding maakt naar een voordeel en ons daardoor een beter gevoel geeft wat winstgevend kan zijn voor onze gesteldheid of financieel.
Dus als we een ingeving hebben heb dan ook het bevattingsvermogen dat dit kan resulteren in harmonie en een buitenkans kan zijn voor een beter leven.
Dat idee is de kweekplaats en gedachteflits in onze hersens voor de hoeksteen en basisprincipe van de grondbeginselen voor weelde te kunnen verkrijgen.
Onderschat nooit onze eigen gedachtenkronkel het kan een grondvestiging zijn voor de rest van ons leven, speculeer altijd met onze gedachten.
Niemand weet waar het toe kan leiden en een brainwave zonder uitwerking en strategie zal ons nooit leiden tot een fortuin of geluk

 

Het allerbeste toegewenst en een goede gezondheid.
Auteur Jan Jansen

http://gedichten.easybranches.com/een-idee-is-he…rtuin-en-geluk.html

Lees Meer Gedichten…….
#gedichten #poetry #gedicht  #verhaal #verhalen #poëzie
#easybranches #janjansen

 

 

Dagelijkse Gedichten en Verhalen - Een Idee is het Begin van Fortuin en Geluk

About Jan Jansen (1796 Posts)

geloofd in de kracht van verhalen om personen hun leven te veranderen. Hij heeft altijd Social Media gebruikt om verbinding te maken met interessante mensen over de hele wereld, Hij voegde er fotografie aan toe en gedichten als zijn arsenaal voor het delen en verbindingen in de digitale wereld. Hij schrijft hoe hij denkt en plaatst dit samen met een foto in de vorm van een gedicht of een verhaal in Gedichten.easybranches.com/ en werkt aan Social Media Network Building op EasyBranches.net U kunt hem vinden op en Twitter. Met dank aan onze Team Leider van Easy Branches Team. View all posts → by Jan Jansen