Een Nederig Hart is Precies wat we Nodig hebben om Eeuwig te Leven met Vrede

 

Eenvoud siert de mens, bescheidenheid geeft anderen niet snel de kans om met een vinger te wijzen, omdat de meesten graag aangeven wie er in het middelpunt van de belangstelling staat.
Als we weten wie we zijn is bekend zijn geheel niet nodig en kunnen we een rustiger leven leiden doordat we dan niet overal herkend worden en onopvallend boodschappen kunnen doen.
Bekendheid geeft eigenlijk al aan dat er nooit geen rust is en sommigen graag meer willen weten en zelfs graag kennis willen maken, wat onrustig en gevaarlijk kan zijn.
Onopvallend en vriendelijk zijn voor de medemens met een uitgangspunt om behulpzaam te zijn voor diegenen die dat nodig hebben is een goede gedragshouding.
Gemoedsrust en niet uit de toom willen springen zijn bevorderingen om de rust en vrede te bewaren om dan geen aandacht te trekken en zo conflicten te kunnen voorkomen.
Probeer een voorbeeld voor anderen te zijn in de goede zin, omdat alles is met praten en een goede handelswijze op de juiste manier op te lossen en zal voortvarend zijn in de toekomst.
Vriendschappen zullen zo sneller ontstaan en respect en begrip is een normale zaak tegenover elkaar het is een omgang met een vreedzame inbreng.
Om eeuwig te leven met vrede is een nederig hart precies wat we nodig hebben om alles op een vredelievende kalmte in harmonie te organiseren in ons bestaan op aarde.

 

Het allerbeste toegewenst en een goede gezondheid.
Auteur Jan Jansen

http://gedichten.easybranches.com/een-nederig-hart-is-precies-wat-we-nodig-hebben-om-eeuwig-te-leven-met-vrede.html

Lees Meer Gedichten…….
#gedichten #poetry #gedicht  #verhaal #verhalen #poëzie #vrede
#easybranches #janjansen

 

 

Dagelijkse Gedichten en Verhalen - Een Nederig Hart is Precies wat we Nodig hebben om Eeuwig te Leven met Vrede

About Jan Jansen (1796 Posts)

geloofd in de kracht van verhalen om personen hun leven te veranderen. Hij heeft altijd Social Media gebruikt om verbinding te maken met interessante mensen over de hele wereld, Hij voegde er fotografie aan toe en gedichten als zijn arsenaal voor het delen en verbindingen in de digitale wereld. Hij schrijft hoe hij denkt en plaatst dit samen met een foto in de vorm van een gedicht of een verhaal in Gedichten.easybranches.com/ en werkt aan Social Media Network Building op EasyBranches.net U kunt hem vinden op en Twitter. Met dank aan onze Team Leider van Easy Branches Team. View all posts → by Jan Jansen