Een Nederlaag is Geen Mislukking, Probeer Nooit Helemaal Down te Gaan

 

Als het ons altijd voor de wind zou gaan en alles waar onze handen zich aan vastklampen een succes behaald zou worden was het of we leefden in het paradijs.
Wanneer we konden zorgen dat nederlagen niet meer zouden bestaan, hadden we het ei van Columbus gevonden en zou er vrede heersen op de aarde.
Legers zouden niet meer nodig zijn en oorlogen kwamen alleen nog maar voor in geschiedenis boeken.
Wat zou dat een zalig leven zijn zonder spanningen en alleen maar vreedzame mensen ontmoeten die allemaal vriendschappelijke bedoelingen hebben.
Dan zou de welvaart erop vooruit gaan of zou de gezamenlijke balans eruit zijn?
Waarschijnlijk is daar helaas niemand in onze Global voor instaat om zich dat te realiseren maar vrede onder de machthebbers is al een grote vooruitgang voor ons.
Nederlagen zullen er altijd blijven het is alleen hoe we er tegenaan kijken en ermee omgaan.
We zouden kunnen lijden door meerdere terugslagen in het leven, maar niemand kan een eeuwige winnaar voor alle tijden zijn.
Het leven is een strijd, we moeten positief en sterk blijven, niet opgeven en doorgaan na elke nederlaag.
De volharding en verwerking van een tegenslag is wat ons sterk kan maken, dit geeft ons een nieuwe ervaring die we kunnen gebruiken in de toekomst.
Daarmee zijn we op dat ogenblik beland in een repercussie maar dat geeft ons ook weer de kracht om meer energie te gebruiken voor het goed maken van de tegenslag.
Het verwerkingsproces is het vervelendste wat er op dat moment gebeurd maar tegelijkertijd geeft en leert het ons ook de nodige ervaringen om er weer bovenop te komen.
Zie een achteruitgang niet als een groot probleem of mislukking maar als een voorbereiding op het grotere werk met meer leer ervaring en kansen.

 

Het allerbeste toegewenst en een goede gezondheid.
Auteur Jan Jansen

http://gedichten.easybranches.com/een-nederlaag-is-geen-mislukking-probeer-nooit-helemaal-down-te-gaan.html

Lees Meer Gedichten…….
#gedichten #poetry #gedicht  #verhaal #verhalen #poëzie
#easybranches #janjansen

 

 

Dagelijkse Gedichten en Verhalen - Een Nederlaag is Geen Mislukking, Probeer Nooit Helemaal Down te Gaan

About Jan Jansen (1796 Posts)

geloofd in de kracht van verhalen om personen hun leven te veranderen. Hij heeft altijd Social Media gebruikt om verbinding te maken met interessante mensen over de hele wereld, Hij voegde er fotografie aan toe en gedichten als zijn arsenaal voor het delen en verbindingen in de digitale wereld. Hij schrijft hoe hij denkt en plaatst dit samen met een foto in de vorm van een gedicht of een verhaal in Gedichten.easybranches.com/ en werkt aan Social Media Network Building op EasyBranches.net U kunt hem vinden op en Twitter. Met dank aan onze Team Leider van Easy Branches Team. View all posts → by Jan Jansen