Een Persoon die Altijd Leeft met Passie zal een Betere Zin van het Leven Hebben

 

We zijn er allemaal al aan gewend dat er nooit constante periodes in ons leven zijn maar dat er altijd onverwachte dingen gebeuren waar niemand op gerekend had.
Vaak denken we dat het alleen maar ons overkomt, maar gelukkig heeft iedereen daarmee te maken en zal sommige dingen die ongewenst gebeuren in zijn leven moeten accepteren.
Het kan een grote verandering veroorzaken in de gesteldheid van een persoon en doen beseffen hoe ingewikkeld het leven kan zijn met voor en nadelen.
Daarom is het beter de passie te hebben om dat te doen met gedrevenheid waar we ons goed bij voelen en geaccepteerd worden door anderen als een normaal persoon.
Als wij de mening van het leven begrijpen en accepteren kunnen we ons aanpassen om met hartstocht te leven en voldoen aan alle eisen die daarvoor nodig zijn.
Het leven zal zinloos zijn als wij ons eigen niet kunnen infiltreren in de samenleving en zo onze passie niet kunnen uitbreiden door de de-acceptatie van de maatschappij.
Een passie hebben voor iets zal ons de genoegdoening geven om daarop ons leven in te stellen om bezig te zijn met iets wat ons hart en gedachten vreugde geeft.
Met hetgeen wat constant in onze gedachten elke rol speelt en eigenlijk een deel van ons leven geworden is waardoor onze gevoelens een mening hebben gekregen.
Geef het leven de kans om onze passie te ontmoeten, waarna onze passie de mening van het leven zal verbeteren.

 

Het allerbeste toegewenst en een goede gezondheid.
Auteur Jan Jansen

http://gedichten.easybranches.com/een-persoon-die-altijd-leeft-met-passie-zal-een-betere-zin-van-het-leven-hebben.html

Lees Meer Gedichten…….
#gedichten #poetry #gedicht  #verhaal #verhalen #poëzie
#easybranches #janjansen

 

 

Dagelijkse Gedichten en Verhalen - Een Persoon die Altijd Leeft met Passie zal een Betere Zin van het Leven Hebben

About Jan Jansen (1796 Posts)

geloofd in de kracht van verhalen om personen hun leven te veranderen. Hij heeft altijd Social Media gebruikt om verbinding te maken met interessante mensen over de hele wereld, Hij voegde er fotografie aan toe en gedichten als zijn arsenaal voor het delen en verbindingen in de digitale wereld. Hij schrijft hoe hij denkt en plaatst dit samen met een foto in de vorm van een gedicht of een verhaal in Gedichten.easybranches.com/ en werkt aan Social Media Network Building op EasyBranches.net U kunt hem vinden op en Twitter. Met dank aan onze Team Leider van Easy Branches Team. View all posts → by Jan Jansen