Een Persoon die Wrok wil Koesteren zal Nooit het Geluk Vinden in Leven

 

Helaas gebeuren er in ons leven ook onprettige dingen die onze gevoelens zo aantasten dat we er erg veel verdriet om kunnen hebben.
Dit heeft emotioneel zo’n grote invloed in ons leven dat het vergeten bijna onmogelijk is, maar om het constant overal mee naartoe te nemen is erg frustrerend.
Als het constant in onze gedachten een belangrijke rol blijft spelen heeft het een diepgaande pijn in ons veroorzaakt dat bij iedere keer er aan te denken er een pijnlijk gevoel ontstaat met een vergeldende reactie naar de veroorzaker.
Maar dat is onverstandig en gaat alleen maar onszelf in de problemen brengen zowel geestelijk als in strijd met onze vrijheid beperkingen, want het heeft ons in feite gevangen genomen.
Wanneer we daaraan denken geeft het ons geen kans om andere belangrijkere dingen te overdenken en het gaat ook onze gesteldheid bepalen en veranderen in een slecht humeur.
We gaan haat creëren tegenover anderen maar ook tegen onszelf en dat maakt ons leven alleen maar meer ondraagbaar.
Beter is om de meegemaakte ervaring te accepteren en daarvan te leren en de aangewezen persoon die het aan ons heeft overgedragen te wissen van onze contact en vriendenlijst.
En daarna weer verder te gaan met ons positieve leven en dit gebeurde niet meer een belangrijke factor in onze gedachten laten spelen.
Geef vergiffenis aan onszelf en vergeef de ander van zijn daden niet omdat we het goedkeuren maar voor de innerlijke verstoorde rust in het lichaam te herstellen.
Want wrok zal nooit het veroorzaakte verdriet in ons compenseren of een gedane zegeviering geven en ons gelukkiger maken door dezelfde fouten als de ander terug te geven.

Het allerbeste toegewenst en een goede gezondheid.
Auteur Jan Jansen

http://gedichten.easybranches.com/een-persoon-die-wrok-wil-koesteren-zal-nooit-het-geluk-vinden-leven.html

Lees Meer Gedichten…….
#gedichten #poetry #gedicht  #verhaal #verhalen #poëzie
#easybranches #janjansen

 

 

Dagelijkse Gedichten en Verhalen - Een Persoon die Wrok wil Koesteren zal Nooit het Geluk Vinden in Leven

About Jan Jansen (1796 Posts)

geloofd in de kracht van verhalen om personen hun leven te veranderen. Hij heeft altijd Social Media gebruikt om verbinding te maken met interessante mensen over de hele wereld, Hij voegde er fotografie aan toe en gedichten als zijn arsenaal voor het delen en verbindingen in de digitale wereld. Hij schrijft hoe hij denkt en plaatst dit samen met een foto in de vorm van een gedicht of een verhaal in Gedichten.easybranches.com/ en werkt aan Social Media Network Building op EasyBranches.net U kunt hem vinden op en Twitter. Met dank aan onze Team Leider van Easy Branches Team. View all posts → by Jan Jansen