Een Pond Wijsheid is Altijd Beter dan één Ons Geluk

 

Zonder geluk vaart niemand wel, is op zeker waar, maar zonder actie zal er ook niets gebeuren.
In het leven moeten wij allemaal over een beetje geluk beschikken, maar we moeten niet wachten totdat het geluk naar ons komt, want dat kan wel eens lang duren.
Doordat we bezig zijn met iets dat we leuk vinden en iets ondernemen creëren we kansen om geluk te ontmoeten en het dan uit te werken.
Als we een persoon leuk en aantrekkelijk vinden en geen contact leggen kunnen we er levenslang ons eigen op verheugen maar zullen we nooit samen trouwen.
Er is een gezegde “ongeveer 30% is geluk, maar de rest 70% is afhankelijk van onze wijsheid en hard werken” om onze beoogde doelen in het leven te vervullen.
Door wijsheid willen we graag doelen bereiken en dat gaat alleen maar gepaard met bedrijvigheid en hard werken om zo een beter bestaan te kunnen realiseren.
Veel dingen in het leven zijn gebaseerd op geld maar geluk, liefde en vrede dat kunnen we niet kopen maar wel creëren door ijverig te zijn met de juiste houding.
Hoe meer sereniteit we bezitten en behulpzamer we zijn hoe comfortabeler iedereen zich voelt en dat creëert mogelijkheden op geluk in de toekomst.
Wijsheid kan zekerheid garanderen omdat we dan weten en beseffen waar alles omdraait en dat geeft zelfvertrouwen en meerdere kansen.
Zo hebben we het geluk dat het niet gemakkelijk is voor iemand om ons voor de gek te houden met te liegen, omdat we zelf alle kennis bezitten.
Blijven leren iedere dag in ons leven is het beste, want een pond wijsheid geeft meer kansen dan één ons geluk

 

Het allerbeste toegewenst en een goede gezondheid.
Auteur Jan Jansen

http://gedichten.easybranches.com/een-pond-wijsheid-is-altijd-beter-dan-een-ons-geluk.html

Lees Meer Gedichten…….
#gedichten #poetry #gedicht  #verhaal #verhalen #poëzie
#easybranches #janjansen

 

 

Dagelijkse Gedichten en Verhalen - Een Pond Wijsheid is Altijd Beter dan één Ons Geluk

About Jan Jansen (1796 Posts)

geloofd in de kracht van verhalen om personen hun leven te veranderen. Hij heeft altijd Social Media gebruikt om verbinding te maken met interessante mensen over de hele wereld, Hij voegde er fotografie aan toe en gedichten als zijn arsenaal voor het delen en verbindingen in de digitale wereld. Hij schrijft hoe hij denkt en plaatst dit samen met een foto in de vorm van een gedicht of een verhaal in Gedichten.easybranches.com/ en werkt aan Social Media Network Building op EasyBranches.net U kunt hem vinden op en Twitter. Met dank aan onze Team Leider van Easy Branches Team. View all posts → by Jan Jansen