Een Reis van Duizend Mijl begint met een Enkele Stap

 

Als wij iets willen doen zullen we de eerste stappen zelf moeten zetten en er aan beginnen.
Velen hebben erg goede dingen in hun gedachten maar doen er niks mee.
Barsten van de ideeén met veel kans op slagen maar zijn bang of terughoudend om actie te ondernemen waardoor het in de vergetelheid beland.
Wanneer er geen stappen worden gezet omdat er geen mogelijkheden zijn is er altijd wel een manier om er toch te geraken met partners of investeerders.
Die ook geloven in jouw reis met het ondernemers plan wat jij hebt voor zakelijke belangen.
Maar dan moet er wel de eerste stap gezet worden om het aan hun bekent te maken en zo de interesse van hun op te wekken.
Na dat de interesse van hun is bevestigt kan de grote reis beginnen en zal die duizend mijl snel behaald worden met gemotiveerde personen.
Als het gecalculeerde budget er ruimschoots is en er meerdere mensen zijn van gedachten dat het een uitstekend plan is kan het gemakkelijk een levens lange reis worden.
Die van levensbelang is en een wereld reis als gevolg kan hebben door die eerste stap gezet te hebben.
Want alles in ons leven begint altijd met anderen te overtuigen van eerlijkheid en een goede gedachten voor de toekomst.

 

Het allerbeste toegewenst en een goede gezondheid.
Auteur Jan Jansen

http://gedichten.easybranches.com/een-reis-van-duizend-mijl-begint-met-een-enkele-stap.html
Lees Meer Gedichten…….

 

Dagelijkse Gedichten en Verhalen - Een Reis van Duizend Mijl begint met een Enkele Stap

About Jan Jansen (1796 Posts)

geloofd in de kracht van verhalen om personen hun leven te veranderen. Hij heeft altijd Social Media gebruikt om verbinding te maken met interessante mensen over de hele wereld, Hij voegde er fotografie aan toe en gedichten als zijn arsenaal voor het delen en verbindingen in de digitale wereld. Hij schrijft hoe hij denkt en plaatst dit samen met een foto in de vorm van een gedicht of een verhaal in Gedichten.easybranches.com/ en werkt aan Social Media Network Building op EasyBranches.net U kunt hem vinden op en Twitter. Met dank aan onze Team Leider van Easy Branches Team. View all posts → by Jan Jansen