Een Sterk Persoon is Iemand die Anderen een Voorval uit het Verleden kan Vergeven.

 

De omgang met andere personen verloopt soms niet erg soepel doordat iedereen anders is met verschillende gedachten en doelen, zelden is alles hetzelfde als onszelf.
Bij de eerste ontmoetingen kan dat weleens zo lijken maar naar een aantal keren is er een mogelijkheid dat het veranderd of verbetert is.
De decentste bijeenkomst was misschien wel niet helemaal naar onze of de ander zijn wensen en bepaalde voorvallen konden wel eens de relatie in kwaadaardig veranderen.
Dat komt zelfs in de beste families voor en dan komen er ook in de meeste gevallen oplossingen dus waarom met vriendschappen is de denkwijze gemakkelijker?
Er zijn zelf vriendschapsbanden die sterker zijn dan een familieband dus ze kunnen beiden belangrijk zijn voor een gezamenlijke toekomst, daar is toch geen twijfel over?
Terugdenkend over het verleden is eigenlijk ieder contact wat wij hadden van belang geweest en invloedrijk op onze levenswijze geweest als we eerlijk zijn.
Sommigen hebben ons een lesje geleerd en anderen hoe belangrijk een vriendschap en het samenhorigheidsgevoel de vreugde heeft toegevoegd aan ons leven.
Een ieder heeft zo zijn bijdrage geleverd met als conclusie dat wij daardoor de persoon zijn zoals we nu in de spiegel kijken, het heeft ons denkpatroon en karakter gevormd.
Veel dingen zouden wij graag weer overdoen met de wijsheid die we nu hebben, maar dat is onmogelijk, van de fouten hebben we geleerd en hopelijk verbeteringen aangebracht.
Degenen die er niet van geleerd hebben zijn niet meer in ons leven anders hadden wij samen wel compromissen kunnen sluiten om de vriendschappelijkheid te behouden.
Misschien naar jaren word dat pas beseft maar is het dikwijls te laat doordat wij elkaar uit het oog zijn verloren of te trots zijn om weer contact te zoeken met schaamtegevoel.
In feite zouden wij ons daar overheen moeten zetten en proberen om het verleden weer te herstellen, het is meestal ook met plezier en vreugde begonnen, dus waarom niet.
Wij zijn allemaal bewoners van deze aarde en willen ook graag een vreedzaam leven, dus is het niet onverstandig om onze fouten en tekortkomingen te restitueren in vrede.
Voorvallen uit het verleden zijn gebeurd en niet meer te veranderen vergiffenis voor onszelf en anderen is de enige oplossing om daar zorg voor te dragen, wees zo sterk en werk daar aan op weg naar innerlijke vrede.

 

Het allerbeste toegewenst en een goede gezondheid.auteur Jan Jansen

Lees Meer Gedichten, Klik Hier…….
#gedichten #poetry #gedicht  #verhaal #verhalen #poëzie #vrede
#easybranches #janjansen

 

 U kunt mijn APP hier Downloaden-->www.easybranches.mobi. Waarder Uw Support

 

Een Sterk Persoon is Iemand die Anderen een Voorval uit het Verleden kan Vergeven 17 June 2015

About Jan Jansen (1796 Posts)

geloofd in de kracht van verhalen om personen hun leven te veranderen. Hij heeft altijd Social Media gebruikt om verbinding te maken met interessante mensen over de hele wereld, Hij voegde er fotografie aan toe en gedichten als zijn arsenaal voor het delen en verbindingen in de digitale wereld. Hij schrijft hoe hij denkt en plaatst dit samen met een foto in de vorm van een gedicht of een verhaal in Gedichten.easybranches.com/ en werkt aan Social Media Network Building op EasyBranches.net U kunt hem vinden op en Twitter. Met dank aan onze Team Leider van Easy Branches Team. View all posts → by Jan Jansen