Een Verbazingwekkend Leven

 

Hoe ouder wij ontspruiten en door de ondervinding worden wij verstandiger en komen steeds vaker van de ene verbazing in de andere ontsteltenis aanbeland.
Door verandering van de sociale levensstijl zijn meerdere bedrijvigheden mogelijk gemaakt en worden in onze samenleving geaccepteerd en als normaal gezien.
Waar iedereen jaren geleden verbazingwekkend tegenaan keek is nu de gewoonste zaak van de wereld zonder schaamtegevoelens.
Velen schaamden zich voor hun fysionomie of levenswijze doordat die door anderen niet geaccepteerd werd.
Terwijl voor sommigen het gewoon natuur verschijnselen waren en bij andere een aangenomen doen en laten van hunzelf.
Nu is dat allemaal maar gewoon en zijn voor de meesten hedendaagse aanwenselen geworden,van de natuur of misdadig.
De levensstijl van de meesten mensen is snel veranderd en wij noemen het de contemporain tijdszone.
Het is een verandering in tijd en een ieder is daar vrij als een vogel in om de moderne levenswandel te volgen ons levenslicht is daarbij om iedereen in zijn eigen waarden te laten hun verandering is niet aan ons.
Leef zoals onze gedachten en hart ingeeft om zo te willen leven en daarbij ons eigen gelukkig te voelen zonder opgelegde grenzen door anderen volg ons eigen innerlijke gevoel.
Als een eenling dat genotvolle zintuig nog niet heeft gevonden gewoonweg blijven zoeken totdat gelukzalige gevoel is gevonden.

 

Nastreven en het vinden van de vreugdevolle innerlijke impressie zal prosperiteit en gelukzaligheid brengen in ons fundamentele leven.

 

Het allerbeste toegewenst en een goede gezondheid

 

Met Vriendelijke Groeten
auteur Jan Jansen

 

Lees Meer Gedichten…….
English version

 

klik hier voor mijn APP

@auteurjanjansen

 

Verbazingwekkend Leven

Verbazingwekkend Leven – auteur jan jansen

About Jan Jansen (1796 Posts)

geloofd in de kracht van verhalen om personen hun leven te veranderen. Hij heeft altijd Social Media gebruikt om verbinding te maken met interessante mensen over de hele wereld, Hij voegde er fotografie aan toe en gedichten als zijn arsenaal voor het delen en verbindingen in de digitale wereld. Hij schrijft hoe hij denkt en plaatst dit samen met een foto in de vorm van een gedicht of een verhaal in Gedichten.easybranches.com/ en werkt aan Social Media Network Building op EasyBranches.net U kunt hem vinden op en Twitter. Met dank aan onze Team Leider van Easy Branches Team. View all posts → by Jan Jansen