Een Wonder zal Gebeuren Wanneer we onze Ultieme Energie Gebruiken om de Angsten te Overwinnen

 

Vaak zijn we te bezorgt over iets en hebben dan angst om het te kunnen verwezenlijken.
Vanwege onze angsten en twijfels hebben we niet de ultieme energie om iets nieuws te realiseren.
Daarom moeten we proberen om moedig te zijn en met volle moeite en energie de stap te zetten om onze angst te overwinnen om iets te bereiken.
Als anderen het ook kunnen moeten we ons realiseren dat wij er ook toe in staat zijn en laat nooit nooit in onze gedachten opkomen, want alles is mogelijk in het leven.
Wees bereid om met volle verstand ons eigen ervan te overtuigen dat als een ander het al bewezen heeft dat het kan, wij het ook kunnen opvolgen.
Allerlei soorten angsten moeten we aan de kant zetten om de rust in onszelf te ontvangen, want door angsten worden we onzeker.
Onzekerheid in ons leven geeft twijfels en die kunnen het leven beperken waardoor we nooit onze volle energie kunnen gebruiken.
Het is geven en nemen in het leven, geef de angst de kans en overwin het om de nieuwe ontdekking te nemen en een ervaring rijker te zijn dat geeft ons een ultieme energie.
Overwin daarmee onze angst en er zullen wonderen gebeuren in ons leven door ultieme ervaringen die onbetaalbaar zijn.

 

Het allerbeste toegewenst en een goede gezondheid.
Auteur Jan Jansen

http://gedichten.easybranches.com/een-wonder-zal-gebeuren-wanneer-onze-ultieme-energie-gebruiken-om-de-angsten-te-overwinnen.html

Lees Meer Gedichten…….
#gedichten #poetry #gedicht  #verhaal #verhalen #poëzie
#easybranches #janjansen

 

 

Dagelijkse Gedichten en Verhalen - Een Wonder zal Gebeuren Wanneer we onze Ultieme Energie Gebruiken om de Angsten te Overwinnen

About Jan Jansen (1796 Posts)

geloofd in de kracht van verhalen om personen hun leven te veranderen. Hij heeft altijd Social Media gebruikt om verbinding te maken met interessante mensen over de hele wereld, Hij voegde er fotografie aan toe en gedichten als zijn arsenaal voor het delen en verbindingen in de digitale wereld. Hij schrijft hoe hij denkt en plaatst dit samen met een foto in de vorm van een gedicht of een verhaal in Gedichten.easybranches.com/ en werkt aan Social Media Network Building op EasyBranches.net U kunt hem vinden op en Twitter. Met dank aan onze Team Leider van Easy Branches Team. View all posts → by Jan Jansen