Een Zelfde Gebeurtenis of Ervaring kan voor een Ieder Verschillend zijn Dus we Zullen Nooit Dezelfde Advisering kunnen Toepassen.

 

Wij zijn allemaal uniek en hebben verschillende karakter trekken en kijken met onze eigen ogen anders naar iets met een onvergelijkelijke denkwijze daar over.
Ieder mens heeft een andere IQ wat teweeg brengt dat het voor de één direct te begrijpen en te aanvaarden is en dat een ander daar meer tijd voor nodig heeft.
We kunnen iemand een advies geven maar als het onderwerp niet begrepen word zal er meer uitleg nodig zijn dan alleen maar een paar woorden.
Word er met volledige aandacht geluisterd of komen de woorden die iemand graag wil horen alleen maar over tot een besef.
Vaak is het moeilijk om iets honderd procent in te schatten of dat het wel helemaal word begrepen door de positieve en ophelderende tegen reactie van een ander waardoor wij erin geloven dat het wel goed zit.
De ene persoon denk ergens gemakkelijk over terwijl de andere er moeite mee heeft en geen concreet denkbeeld erover kan beschikken of een goed antwoord kan geven.
Iemand die kleurenblind is kunnen we adviseren om bij rood te stoppen en oranje is gevaarlijk maar als het groen is dan is alles ok en kunnen we gewoon door rijden, wat zal er gebeuren?
Als wijzelf perfect functioneren met onze lichamelijke symptomen en hersenen dan denken wij dat iedereen zo comfortabel functioneert in de maatschappij, maar dat is een vergissing.
Een soortgelijk iets meemaken word door een ieder verschillend opgevat en ervaart, dus een vergelijking zal er eigenlijk nooit zijn.
Dus een zelfde advisering toepassen voor iedere individu zal niet mogelijk zijn, doordat voor een ieder dezelfde gebeurtenis of ervaring totaal anders gezien en opgevat kan worden.
Houd daar gewoon rekening mee in het dagelijkse leven.

 

Het allerbeste toegewenst en een goede gezondheid.auteur Jan Jansen

Lees Meer Gedichten, Klik Hier…….
#gedichten #poetry #gedicht  #verhaal #verhalen #poëzie #vrede
#easybranches #janjansen

 

 U kunt mijn APP hier Downloaden-->www.easybranches.mobi. Waarder Uw Support

 

Een Zelfde Gebeurtenis of Ervaring kan voor een Ieder Verschillend zijn Dus we Zullen Nooit Dezelfde Advisering kunnen Toepassen 1 June 2015

About Jan Jansen (1796 Posts)

geloofd in de kracht van verhalen om personen hun leven te veranderen. Hij heeft altijd Social Media gebruikt om verbinding te maken met interessante mensen over de hele wereld, Hij voegde er fotografie aan toe en gedichten als zijn arsenaal voor het delen en verbindingen in de digitale wereld. Hij schrijft hoe hij denkt en plaatst dit samen met een foto in de vorm van een gedicht of een verhaal in Gedichten.easybranches.com/ en werkt aan Social Media Network Building op EasyBranches.net U kunt hem vinden op en Twitter. Met dank aan onze Team Leider van Easy Branches Team. View all posts → by Jan Jansen