Eerlijk zijn Naar Onszelf geeft Ons een Eeuwig Zuivere Geest

 

Diegenen die levenskracht hebben en hun geestesgesteldheid graag zuiver houden met oprechtheid en een onverbloemd karakter zullen altijd in het reine leven.
Smetteloos kunnen zij iedereen recht in de ogen kijken en hun mening zeggen of commentaar accepteren met een glimlach.
Iedereen maakt fouten in zijn leven en de oprechte persoon zal daar ook volmondig en welgemeend voor uitkomen en bij ongelijk zijn excuses aanbieden.
Koppig en standvastig zijn terwijl wij geen gelijk hebben zal ons alleen maar een onterecht gevoel geven dat door niemand gewaardeerd zal worden.
Het is een gedachtengang waar we nooit trots op kunnen zijn en zal ons nooit geen innerlijke rust geven, omdat we altijd onzeker zullen zijn.
Wijzelf zullen ook iemand met een gespeten persoonlijkheid nooit accepteren in onze vriendenkring en willen alleen maar omgaan met onvervalste en deugdelijke mensen.
Wees daarom zelf ook temperamentvol met een authentiek gepatenteerd karakter en welgemeend tegenover anderen.
Heb de hersens en intelligentie dat overzichtelijk fatsoenlijk en rechtvaardigheid altijd zal worden gerespecteerd door iedereen.
Rechtdoorzee zal ons ook de minste problemen geven als we in alles wat we doen een bescherming incalculeren en die samen strikt opvolgen.
Een betrouwbare gedachtengang zal altijd onze gemoedstoestand rust geven, omdat onze intenties alleen maar uit zijn op de goedwillige dingen in het leven.
Gedistingeerd en openhartig zal altijd vriendschappen winnen en natuurlijk hebben wij en anderen onze standpunten en meningen maar daar kan altijd over gediscussieerd worden in een vreedzame communicatie met elkaar.
Iedereen heeft zijn eigen opvattingen over bepaalde dingen en kan daar over oordelen maar door een faire conversatie kan een uitleg snel de oplossing geven.
De vitaliteit van de onschuld zal gezindheid en helderheid geven in iedere situatie waar eerlijkheid de overhand heeft.
Trouwhartig en waarheidlievend naar onszelf zal ons de trots met een eeuwig zuiver geest geven wanneer wij onszelf in een spiegelbeeld zien.

 

Het allerbeste toegewenst en een goede gezondheid.
Auteur Jan Jansen

http://gedichten.easybranches.com/eerlijk-zijn-naar-onszelf-geeft-ons-een-eeuwig-zuivere-geest.html

Lees Meer Gedichten…….
#gedichten #poetry #gedicht  #verhaal #verhalen #poëzie
#easybranches #janjansen

 

 

Dagelijkse Gedichten en Verhalen - Eerlijk zijn Naar Onszelf geeft Ons een Eeuwig Zuivere Geest

About Jan Jansen (1796 Posts)

geloofd in de kracht van verhalen om personen hun leven te veranderen. Hij heeft altijd Social Media gebruikt om verbinding te maken met interessante mensen over de hele wereld, Hij voegde er fotografie aan toe en gedichten als zijn arsenaal voor het delen en verbindingen in de digitale wereld. Hij schrijft hoe hij denkt en plaatst dit samen met een foto in de vorm van een gedicht of een verhaal in Gedichten.easybranches.com/ en werkt aan Social Media Network Building op EasyBranches.net U kunt hem vinden op en Twitter. Met dank aan onze Team Leider van Easy Branches Team. View all posts → by Jan Jansen