Elk Hart Kent Donkere Kanten zoals Wolken de Maan Bedekken.

 

Aan de buitenkant kunnen wij nooit zien hoe anderen hun hart gevoelens zijn doordat de meesten niet graag de problemen aan anderen tonen.
Vaak proberen we ons eigen ook groot te houden tegen over anderen terwijl ons hart huilt en we wel eens diep ongelukkig zijn.
Ook is het niet verstandig om onze vuile was buiten te hangen, zodat we anderen de gelegenheid geven om er een beetje bovenop te doen en dat zo alles erg overdreven word.
Onze problemen zullen dan zeer zeker verdubbelt zijn als het verschillende tongen heeft gepasseerd en dat zal niet veel goeds voor ons brengen.
Als wij over de tong gaan met slechte of ongeoorloofde informatie zal het voor velen leedvermaak zijn en verspreiden het met een glimlach, sommigen zullen medelijden hebben en proberen te helpen.
Velen vergeten dat wij allemaal momenten of periodes hebben dat het niet goed gaat met ons gaat en dat hoeft niet financieel te zijn maar kan ook fysiek of mentaal en zijn hulpbehoevend.
Anderen die dan hun medeleven tonen zijn op die ogenblikken erg welkom en gewaardeerd, want iedere steun kunnen we dan gebruiken.
Vooral als wij emotioneel gekrenkt zijn geeft dit een grote impact op onze geestelijke gesteldheid en zijn door verdriet niet voor rede vatbaar.
De gemoedstoestand van ons is geheel van de kaart en op een dwaalspoor, we weten onszelf bijna geen raad meer te geven en zien alleen maar zwarte kanten.
Dat is een totaal verkeerde instelling en moeten dit zo snel mogelijk omzetten naar een Positive kant om onszelf te laten beseffen dat er weer een oplossing zal komen en zo te beschermen.
Licht zal er altijd weer komen hoe donker het ook is, ons zelfvertrouwen geeft ons deze signalen en daar moeten we in geloven met volle overtuiging.
Na regen komt zonneschijn of storm maar de balans zal altijd weer terugkeren naar een goed klimaat daar moeten wij van uitgaan.
Zoals de wolken de maan bedekken zullen er altijd donkere kanten in ons hart verschijnen waar wij eerder zullen huilen dan lachen maar heb geloof erin dat goede tijden altijd weer zullen terugkeren.

 

Het allerbeste toegewenst en een goede gezondheid.auteur Jan Jansen

Lees Meer Gedichten, Klik Hier…….
#gedichten #poetry #gedicht  #verhaal #verhalen #poëzie #vrede
#easybranches #janjansen

 

 U kunt mijn APP hier Downloaden-->www.easybranches.mobi. Waarder Uw Support

 

Elk Hart Kent Donkere Kanten zoals Wolken de Maan Bedekken 9 June 2015

About Jan Jansen (1796 Posts)

geloofd in de kracht van verhalen om personen hun leven te veranderen. Hij heeft altijd Social Media gebruikt om verbinding te maken met interessante mensen over de hele wereld, Hij voegde er fotografie aan toe en gedichten als zijn arsenaal voor het delen en verbindingen in de digitale wereld. Hij schrijft hoe hij denkt en plaatst dit samen met een foto in de vorm van een gedicht of een verhaal in Gedichten.easybranches.com/ en werkt aan Social Media Network Building op EasyBranches.net U kunt hem vinden op en Twitter. Met dank aan onze Team Leider van Easy Branches Team. View all posts → by Jan Jansen