Elke Belofte zal Nutteloos zijn Wanneer het Niet kan worden Voldaan

 

Steeds meer proberen mensen elkaar tevreden te stellen met mooie woorden en beloftes, maar een belofte maakt schuld en wanneer we die niet kunnen nakomen is zwijgen beter dan de beloften te maken.
De tijden zijn moeilijker en de economie in de wereld verbetert ook niet naar de berekende verwachtingen dus gaan mensen uitvluchten zoeken in de mazen van de wet.
Er word met meer gevoeligheid gepraat en alles kan totdat we op het punt aankomen dat er geen weg meer terug is.
Beloftes worden dan misschien en resultaten zijn dan ook geen garantie meer, dat noemen ze dan modern zakendoen.
Het woord is geen zekerheid meer alles moet op papier met een rechtsgeldige handtekening en als het dan verkeerd gaat hebben we gelijk maar moeten we jarenlang procederen, omdat dan ook te krijgen.
Waar gaat het naartoe in deze moderne wereld als we het merendeel van de bevolking niet meer op hun woord kunnen geloven.
Vertrouwen is toch de basis van een relatie maar waar is de grens?
Als we tegen een goede vriend zeggen ok we gaan het zo doen maar alles moet wel met een contract geregeld worden door een beëdigde persoon, kan die beledigd zijn.
Het is toch gewoon om te lachen dat het allemaal zo moet, maar dat is de manier om tegenwoordig elkaar te beschermen tegen nutteloze woorden.
Elkaar een handdruk geven na een gesproken afspraak is verleden tijd en zeer onverstandig, want vertrouwen word in deze dagen misbruikt.
Het is vermoeiend en brengt meerdere kosten met zich mee waardoor winsten slinken en het geheel meer tijd in beslag neemt.
De goedwil van de goedwillende persoon is nu een handtekening met een bevoegde stempel om alles legaal te verklaren.
Daardoor kan iedere gesproken belofte op papier zijn rechtsgeldige werking bewijzen en zullen de woorden niet nutteloos zijn in een opgetreden conflict.
Bevredigend worden zo overeenkomsten afgesloten die vruchtbaar zijn voor de personen die een verbintenis aangaan met elkaar door gedane beloften.
Iedere andere belofte zal nutteloos zijn wanneer die niet kan worden voldaan en onbruikbaar zijn voor de wettelijke macht.

 

Het allerbeste toegewenst en een goede gezondheid.
Auteur Jan Jansen

http://gedichten.easybranches.com/elke-belofte-zal-nutteloos-zijn-wanneer-het-niet-kan-worden-voldaan.html

Lees Meer Gedichten…….
#gedichten #poetry #gedicht  #verhaal #verhalen #poëzie
#easybranches #janjansen

 

 

Dagelijkse Gedichten en Verhalen - Elke Belofte zal Nutteloos zijn Wanneer het Niet kan worden Voldaan

About Jan Jansen (1796 Posts)

geloofd in de kracht van verhalen om personen hun leven te veranderen. Hij heeft altijd Social Media gebruikt om verbinding te maken met interessante mensen over de hele wereld, Hij voegde er fotografie aan toe en gedichten als zijn arsenaal voor het delen en verbindingen in de digitale wereld. Hij schrijft hoe hij denkt en plaatst dit samen met een foto in de vorm van een gedicht of een verhaal in Gedichten.easybranches.com/ en werkt aan Social Media Network Building op EasyBranches.net U kunt hem vinden op en Twitter. Met dank aan onze Team Leider van Easy Branches Team. View all posts → by Jan Jansen