Elke Glimlach op een Dag kan Duizend Zorgen Wissen

 

Samen op deze aardbol hebben we allemaal dezelfde wens en dat is veel plezier maken en gelukkig zijn.
En om dat te bezitten moeten we al onze zorgen vergeten en een positieve instelling hebben met een brede glimlach.
Iedereen in de wereld heeft zorgen bij de één zijn ze klein bij de ander groot maar er is altijd wel iets om ons druk over te maken.
Daarom is het beter om bij ieder probleem altijd proberen ontspannen te blijven en een gepaste oplossing te zoeken met een glimlach op ons gezicht.
Ook al is er geen directe oplossingen voor ons probleem moeten we altijd een glimlach op ons gezicht hebben dat zal de zorgen wegnemen.
Wanneer wij glimlachen zal het ons een goed humeur geven en kunnen we positief denken en zal er eerder iets in onze gedachten opkomen voor ons probleem op te lossen.
Chagrijnig zijn zal alleen maar een negatieve invloed hebben op ons leven waardoor er kans bestaat dat het erger word.
Denk maar eens aan de problemen uit het verleden, die hebben we ook allemaal weten op te lossen.
En als we op dit moment problemen hebben zal een glimlach ons steunen met een mooie uitstraling en de ultieme oplossing.
Gewoon blijven lachen, want veel dingen in het leven zullen door een humeur verandering de glans van ons gezicht halen en geen oplossing bieden.

 

Het allerbeste toegewenst en een goede gezondheid.
Auteur Jan Jansen

http://gedichten.easybranches.com/elke-glimlach-op-een-dag-kan-duizend-zorgen-wissen.html

 

Lees Meer Gedichten…….
#gedichten #poetry #gedicht  #verhaal #verhalen #poëzie
#easybranches #janjansen

 

 

Dagelijkse Gedichten en Verhalen - Elke Glimlach op een Dag kan Duizend Zorgen Wissen

About Jan Jansen (1796 Posts)

geloofd in de kracht van verhalen om personen hun leven te veranderen. Hij heeft altijd Social Media gebruikt om verbinding te maken met interessante mensen over de hele wereld, Hij voegde er fotografie aan toe en gedichten als zijn arsenaal voor het delen en verbindingen in de digitale wereld. Hij schrijft hoe hij denkt en plaatst dit samen met een foto in de vorm van een gedicht of een verhaal in Gedichten.easybranches.com/ en werkt aan Social Media Network Building op EasyBranches.net U kunt hem vinden op en Twitter. Met dank aan onze Team Leider van Easy Branches Team. View all posts → by Jan Jansen