Elke Grote Ontdekking Komt Voort uit een Gedurfd Karakter om Eraan te Beginnen

 

Als we ideeën hebben maar er nooit iets meedoen en het alleen maar meeslepen in onze gedachten kunnen we de werkelijke ontdekking daarvan nooit ontmoeten.
Alleen diegenen die het lef hebben om de reis van hun idee te starten weten achteraf wat een ontdekkingsreiziger zo allemaal kan gewaarworden bij zijn reis.
Iemand die ambitieus en karakter heeft en geloof heeft in zijn idee dan is er niets dat hen kan stoppen om te krijgen wat ze willen.
Ze starten gewoon om te ontdekken of hun idee in gedachten hetzelfde kan bereiken in de werkelijkheid en willen zich dat graag realiseren.
Er zal veel werk te doen zijn maar dat is niet belangrijk voor hun om het doel te bereiken waar hun gedachten constant mee bezig zijn.
Dat is het enige wat nog telt voor hun om te onthullen of het haalbaar is om dit in een normaal leven te kunnen gebruiken en er zo hunzelf zowel anderen mee te helpen.
Dit zou bij slagen voor de welvaart en geschiedenis een nieuwe openbaring en onthulling zijn over iets nieuws wat de mensheid gaat helpen.
Kleine gedachten over een idee kan zo uitgroeien tot een multinationaal begrip waar miljoenen personen profijt van kunnen hebben.
En een ieder kan met zo’n idee opkomen dragen maar velen hebben er niet genoeg vertrouwen in om het aan de buitenwereld te vertellen of te tonen.
Maar diegenen die gedurfd hun idee starten en daarmee de uitvinder zijn en het bekent maken kunnen uitgroeien tot een grote ontdekker van iets.

 

Het allerbeste toegewenst en een goede gezondheid.
Auteur Jan Jansen

http://gedichten.easybranches.com/elke-grote-ontdekking-komt-voort-uit-een-gedurfd-karakter-om-eraan-te-beginnen.html

Lees Meer Gedichten…….
#gedichten #poetry #gedicht  #verhaal #verhalen #poëzie
#easybranches #janjansen

 

 

Dagelijkse Gedichten en Verhalen - Elke Grote Ontdekking Komt Voort uit een Gedurfd Karakter om Eraan te Beginnen

About Jan Jansen (1796 Posts)

geloofd in de kracht van verhalen om personen hun leven te veranderen. Hij heeft altijd Social Media gebruikt om verbinding te maken met interessante mensen over de hele wereld, Hij voegde er fotografie aan toe en gedichten als zijn arsenaal voor het delen en verbindingen in de digitale wereld. Hij schrijft hoe hij denkt en plaatst dit samen met een foto in de vorm van een gedicht of een verhaal in Gedichten.easybranches.com/ en werkt aan Social Media Network Building op EasyBranches.net U kunt hem vinden op en Twitter. Met dank aan onze Team Leider van Easy Branches Team. View all posts → by Jan Jansen