Elke Kleine Vonk kan een Grote Brand Creëren, zo Behandel de Dingen niet Lichtvaardig

 

Het is soms ongelofelijk hoeveel schade de kleine dingen waar wij zo makkelijk over dachten hebben aangericht in onze verdere levensloopbaan.
Het is iets van niks dachten we maar het ging als een lopend vuurtje en het werd alleen maar groter en moeilijker om het ontstane vuur te doven.
Het word zo moeilijk als iets publiekelijk word verspreid om ons te verdedigen of als we  te lang gewacht hebben met iets op te lossen en het enigszins uit de hand gelopen is.
Directe actie is zo belangrijk om dingen op te lossen, het kan beginnen door iets verkeerds te hebben gezegd, als het door anderen verkeerd begrepen word.
Als we het blijven uitstellen word het misschien vergeten en dan hoopt het zich maar op en breid dit uit in de negatieve zin voor ons.
Ergens eenvoudig overdenken kan ons verrassen door onverwachts voor grote problemen te komen waar wij nooit op hadden gerekend en eigenlijk al waren vergeten.
Totdat het in één keer voor onze neus staat en we het moeten accepteren doordat we het zelf veroorzaakt hebben en er slordig mee om gegaan zijn.
Met als resultaat de verantwoording ervoor te moeten dragen, en het hopelijk niet te laat is om er een oplossing voor te kunnen vinden.
Daarom is het hebben van vele vriendschappelijke relaties in de Global zo belangrijk om dat als het uit de hand loopt er altijd een gezamenlijke oplossing mogelijk is.
Dus behandel de kleine problemen nooit lichtvaardig, want iedere kleine vonk kan een omvangrijke brand aanwakkeren en een grote vuurzee teweegbrengen.

 

Het allerbeste toegewenst en een goede gezondheid.
Auteur Jan Jansen

http://gedichten.easybranches.com/elke-kleine-vonk-kan-een-grote-brand-creeren-zo-behandel-de-dingen-niet-lichtvaardig.html

Lees Meer Gedichten…….
#gedichten #poetry #gedicht  #verhaal #verhalen #poëzie #vrede
#easybranches #janjansen

 

 

Dagelijkse Gedichten en Verhalen - Elke Kleine Vonk kan een Grote Brand Creëren, zo Behandel de Dingen niet Lichtvaardig

About Jan Jansen (1796 Posts)

geloofd in de kracht van verhalen om personen hun leven te veranderen. Hij heeft altijd Social Media gebruikt om verbinding te maken met interessante mensen over de hele wereld, Hij voegde er fotografie aan toe en gedichten als zijn arsenaal voor het delen en verbindingen in de digitale wereld. Hij schrijft hoe hij denkt en plaatst dit samen met een foto in de vorm van een gedicht of een verhaal in Gedichten.easybranches.com/ en werkt aan Social Media Network Building op EasyBranches.net U kunt hem vinden op en Twitter. Met dank aan onze Team Leider van Easy Branches Team. View all posts → by Jan Jansen