Elke Kleine Worsteling kan ons Verplaatsen naar een Stap Vooruit

 

Er zijn niet velen onder ons die kunnen zeggen vandaag of deze week doe ik maar niks, want ik heb geen zin zonder daardoor schade aan te richten aan het levensonderhoud.
Dus moeten we ons door deze tijdstermijn heen worstelen en denken aan onze verantwoordelijkheid voor de toekomst en volhouden aan het dagelijkse schema.
Soms gaat het nu eenmaal niet zoals we het wilden of voorgesteld hadden en door onverwachte omstandigheden word ons levensritme verstoord en zo in de war gestuurd.
Zelfs op deze verwarde en psychische inzinking moeten we consequent zijn en doorbijten voldoen aan onze dagelijkse routine en opvolgen voor een betere toekomst.
Een dag verzuimen kan onze denkwijze en kansen totaal veranderen maar dat is voor iedereen anders wat op dat ogenblik meer prioriteiten heeft.
Maar met iets verwaarlozen zullen we geen successen behalen maar met inzet en doorzettingsvermogen kunnen we het bereiken.
Het zal nooit gemakkelijk zijn om datgene te bereiken wat wij in onze gedachten hebben maar door inspanning en inspiratie kunnen we zeker rekenen op een vooruitgang.
We moeten altijd blijven streven naar perfectie en voldoen aan de genoegdoening van anderen, want iedere kleine worsteling zal ons een stap vooruit helpen.

 

Het allerbeste toegewenst en een goede gezondheid.
Auteur Jan Jansen

http://gedichten.easybranches.com/elke-kleine-worsteling-kan-ons-verplaatsen-naar-een-stap-vooruit.html

Lees Meer Gedichten…….
#gedichten #poetry #gedicht  #verhaal #verhalen #poëzie
#easybranches #janjansen

 

 

Dagelijkse Gedichten en Verhalen - Elke Kleine Worsteling kan ons Verplaatsen naar een Stap Vooruit

About Jan Jansen (1796 Posts)

geloofd in de kracht van verhalen om personen hun leven te veranderen. Hij heeft altijd Social Media gebruikt om verbinding te maken met interessante mensen over de hele wereld, Hij voegde er fotografie aan toe en gedichten als zijn arsenaal voor het delen en verbindingen in de digitale wereld. Hij schrijft hoe hij denkt en plaatst dit samen met een foto in de vorm van een gedicht of een verhaal in Gedichten.easybranches.com/ en werkt aan Social Media Network Building op EasyBranches.net U kunt hem vinden op en Twitter. Met dank aan onze Team Leider van Easy Branches Team. View all posts → by Jan Jansen