Elke Mislukking is een Grote Les voor Ons om te Groeien met Verbetering

 

Waarom hebben we geen aan en uit schakelaar op ons lichaam voor een fout of een met 3 keuzes, kleine, middelmatige en grote fouten.
Die we dan kunnen aanpassen aan de persoon waarmee we in gesprek raken en dan vrij zijn om een keuze te maken afhankelijk van hoe de communicatie verloopt.
Maar ieder gesprek wat een tegenvaller blijkt te zijn is nog geen nederlaag, want we kunnen ervan leren.
En iedere miskleun die we in ons leven maken zowel prive als zakelijk is ook nog geen ondergang, want als wij daarvan leren en die informatieve ervaring goed gebruiken.
Zal het ons juist weerhouden van een ineenstorting doordat we voorzorg maatregelingen kunnen nemen en dat zal ervoor zorgen dat het geen mislukking word.
Dat zal ons ervan weerhouden dat we falen en dat iets verder kan uitlopen op een ramp, omdat onze intelligentie zegen zal vieren en we de nodige handelingen uitvoeren om dat te verhelpen.
Door schade en schande word men wijs, dus ben niet bang om de dingen verkeerd te doen maar juist om ze niet te doen.
Levenservaring geeft ons de kans om verder te ontwikkelen en zo onze idealen te verwezenlijken en bij missers natuurlijk wel tijd en financiën verliezen maar toch het doel wat we gesteld hebben te kunnen behalen.
Zo kunnen we ons leven verbeteren als we leren van iedere mislukking en bij de les blijven door niet op te geven zullen we groeien in deze maatschappij.

 

Het allerbeste toegewenst en een goede gezondheid.
Auteur Jan Jansen

http://gedichten.easybranches.com/elke-mislukking-een-grote-les-voor-ons-om-te-groeien-met-verbetering.html

Lees Meer Gedichten…….
#gedichten #poetry #gedicht  #verhaal #verhalen #poëzie
#easybranches #janjansen

 

 

Dagelijkse Gedichten en Verhalen - Elke Mislukking is een Grote Les voor Ons om te Groeien met Verbetering

About Jan Jansen (1796 Posts)

geloofd in de kracht van verhalen om personen hun leven te veranderen. Hij heeft altijd Social Media gebruikt om verbinding te maken met interessante mensen over de hele wereld, Hij voegde er fotografie aan toe en gedichten als zijn arsenaal voor het delen en verbindingen in de digitale wereld. Hij schrijft hoe hij denkt en plaatst dit samen met een foto in de vorm van een gedicht of een verhaal in Gedichten.easybranches.com/ en werkt aan Social Media Network Building op EasyBranches.net U kunt hem vinden op en Twitter. Met dank aan onze Team Leider van Easy Branches Team. View all posts → by Jan Jansen